muhammet021
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Lenovo Legion 24.5" R25f-30 FHD 240 Hz 0.5ms Monitör 67B8GACBTK
Dün aldım ne ölü piksel ne black smearing ne ışık sızması fiyatına göre yeterli güzel bi monitör.Alınmaz black smearing sorunlu va panel.
Yani sen aldın diye bi sorun yok tamamen kusursuz herkese kusursuz sorunsuz cihaz mı gidecek? Baya mantıklı düşünüyorsunuz. Bu monitörü alan çoğu kişi iade etti. Ürünü sorunsuz gelen kullandı.Dün aldım ne ölü piksel ne black smearing ne ışık sızması fiyatına göre yeterli güzel bi monitör.
Sen ne bekliyorsun arkadaş monitör 5 bin tl
her konuda 10 numara monitör bekliyorsan ver 50 60 bini al
Kardeşim eğer sorun olursa iade hakkın var değiştirirler yani bu tüm ürünlerde olabilir sana kimse bozuk ürün kitlemiyor korkmaYani sen aldın diye bi sorun yok tamamen kusursuz herkese kusursuz sorunsuz cihaz mı gidecek? Baya mantıklı düşünüyorsunuz. Bu monitörü alan çoğu kişi iade etti. Ürünü sorunsuz gelen kullandı.
İyi monitör almak için o kadar yükselmene gerek yok. G65B hariç VA alınmaz bunu çok kez söyledik. Bu bütçede 180 Hz İPS bir monitör almak çok daha mantıklı.Dün aldım ne ölü piksel ne black smearing ne ışık sızması fiyatına göre yeterli güzel bi monitör.
Ghosting oluyormu?Kardeşim eğer sorun olursa iade hakkın var değiştirirler yani bu tüm ürünlerde olabilir sana kimse bozuk ürün kitlemiyor korkma
Oluyor VA panellerin kronik sorunu maalesef. Kötü bir model.Ghosting oluyormu?
Yani sen aldın diye bi sorun yok tamamen kusursuz herkese kusursuz sorunsuz cihaz mı gidecek? Baya mantıklı düşünüyorsunuz. Bu monitörü alan çoğu kişi iade etti. Ürünü sorunsuz gelen kullandı.
Onun testini yapıp denemedim ama rahatsız edici etmeyici bişeyle karışılaşmadım istersen yapabilirim amaGhosting oluyormu?
Dost 60hz fazla alıp iadesi ile sorunu ile vakit geçireceğime 180 hz ips sorunsuz bir şey alırım uğraşmam açıkçası arkadaşların da asıl demek istediği buDün aldım ne ölü piksel ne black smearing ne ışık sızması fiyatına göre yeterli güzel bi monitör.
Yap bakalım ufo testiniSize
Onun testini yapıp denemedim ama rahatsız edici etmeyici bişeyle karışılaşmadım istersen yapabilirim ama