Neler Yeni

Lenovo B590 - Performans kaybı

Excator23cm

80+ Gold
konuştuğu dili öğrensinler o zaman. "her şey" ayrı yazılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

önce yazım yanlışlarınızı düzeltin de büyük/küçük harf ayrımına sonra girersiniz, aklınızı onla bulandırmayın adım adım öğreneceksiniz. türkçe'nin diye ayrılmaz bu arada.
okul hayatım boyunca bu dersleri işliyorum ve oldukça iyiyimde eğer birilerine türkçeyi öğretmek istiyorsan kendine öğret sorsak nazım birimlerini bilmezsin anca googledan bakarsın türkçeyi doğru yazarak kurtaramazsınki

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf

önce yazım yanlışlarınızı düzeltin de büyük/küçük harf ayrımına sonra girersiniz, aklınızı onla bulandırmayın adım adım öğreneceksiniz. türkçe'nin diye ayrılmaz bu arada.
Adamın orda bilgisayarı bozulmuş telaşla çözüm arıyor millete soruyor. Biri de çıkıp sorunu çözmek yerine kişiye de da nın yazılışını öğretmeye çalışıyor. Böyle insanlara gıcık oluyorum. Adamın orda pcsi bozulmuş de nın da nın yazılışını mı düşünecek yahu.

Excator23cm

80+ Gold

okul hayatım boyunca bu dersleri işliyorum ve oldukça iyiyimde eğer birilerine türkçeyi öğretmek istiyorsan kendine öğret sorsak nazım birimlerini bilmezsin anca googledan bakarsın türkçeyi doğru yazarak kurtaramazsınki

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,332
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Türkçe dersi verecek dil bilgisine kimse sahip değil burada. Hiçbir yazım kuralına uymayıp başkalarını uyaramazsınız orası ayrı.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İyi misin?
Adamın orda bilgisayarı bozulmuş telaşla çözüm arıyor millete soruyor. Biri de çıkıp sorunu çözmek yerine kişiye de da nın yazılışını öğretmeye çalışıyor. Böyle insanlara gıcık oluyorum. Adamın orda pcsi bozulmuş de nın da nın yazılışını mı düşünecek yahu.
Maalesef
İlk mesaj olarak yardım ettim ona cevap gelirse yardımcı olmaya devam edeceğim.

weiwuer

80+ Bronze
ahahahaha ne kadar iyi olduğunu şu mesajından anladım zaten :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
hocam görev yöneticisini açın . Orada disk %100 kullanılıyorsa HDD'niz artık yetmiyordur. Eğer win10 veya win8de iseniz Bu çoğu HDD de olur. Bir ssd alırsanız sorun çözülecektir büyük ihtimalle. ama yinede emin olmak için 1-2 kişiye daha sorun forumdan.

weiwuer

80+ Bronze
bu mesajın çıktısını alıp duvarıma asıcam, hatta sokaklara asıcam ahahaha

weiwuer

80+ Bronze
adam hatalarını hala anlamadı ya şaka gibi. neyse...

Selamün aleyküm arkadaşlar benim lenovo b590 (8gb ram) laptopum var
Önceden rust, farcry 3,Payday 2 gibi oyunlarda rahatlıkla (rust hariç)
Oynuyordum ama şuanda payday2 grafikleri en düşük ayarlara çeksem dahi 30fps alamıyorum (eskiden +60fps)
Farcry 3 ise 70-80 den yine 30 fps ve daha düşük fps seviyelerine düşüyor
Rust eskiden çözünürlük düşürmeden idare edecek bir fps alırken şuanda çözünürlüğü düşürüp yinede çok fps alamıyorum (dropta yiyorum)
SSD taktırmayı düşünüyorum haftaya
Format atıldı fan ve termal macun bakımı yapıldı
Çözümünü bilen varmı dır?

bu arada soruna cevap vereyim, senin sistem eski. önceden yüksek ayarlarda oynayıp da şimdi düşük ayarlarda kasması normal. buna bilinçli eskitme denir yeni pc almaya yönlendirmek için. her güncellemeyle sistemin biraz daha yavaşlar. hem oyunlara gelen hem de windows'a gelenler yüzünden. şimdi düşük ayarlarda kasan bu pc 3-5 sene sonra o oyunları açamaz hale gelecek. sistem parçalarını güncelle, upgrade et

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
bu arada soruna cevap vereyim, senin sistem eski. önceden yüksek ayarlarda oynayıp da şimdi düşük ayarlarda kasması normal. buna bilinçli eskitme denir yeni PC almaya yönlendirmek için. her güncellemeyle sistemin biraz daha yavaşlar. hem oyunlara gelen hem de windows'a gelenler yüzünden. şimdi düşük ayarlarda kasan bu PC 3-5 sene sonra o oyunları açamaz hale gelecek. sistem parçalarını güncelle, upgrade et
Laptop olduğunun farkında mısınız?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,531