Neler Yeni

Lenovo B590 - Performans kaybı

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Şimdi baktım ve 80C civarında seyrediyor arada 90 a çıkıyor söylediğim gibi birde bir şey soracağım memory clock ve core clock arttırmak sakıncalımıdır
Sıcaklıktan dolayı performans kaybı oluyor o zaman. Memory clock ve core clock arttırmak OC demek. Bilinçsiz yaparsanız tehlikesi çok ayrıca daha fazla ısınır.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Sıcaklıktan dolayı performans kaybı oluyor o zaman. Memory clock ve core clock arttırmak OC demek. Bilinçsiz yaparsanız tehlikesi çok ayrıca daha fazla ısınır.
Peki teşekkürler halbuki termal macun ve fan daha yeni bakımı yapıldı

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Peki teşekkürler halbuki termal macun ve fan daha yeni bakımı yapıldı
Laptoplarda ısınması normal. Bakım yaptırsanız bile yetersiz gelir. İsterseniz laptop soğutucusu alın. Örnek bir tane bırakıyorum.
Zamanında ben bunu 60TL'ye almıştım 5-6 yıldır kullanıyorum ama artık iyi soğutmuyor.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Laptoplarda ısınması normal. Bakım yaptırsanız bile yetersiz gelir. İsterseniz laptop soğutucusu alın. Örnek bir tane bırakıyorum.
Zamanında ben bunu 60TL'ye almıştım 5-6 yıldır kullanıyorum ama artık iyi soğutmuyor.
Elimde var bir tane fotoğrafıbı çektim ama hata raporu verdiği için atamıyorum cooling pad yazıyor üzerinde sadece

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Elimde var bir tane fotoğrafıbı çektim ama hata raporu verdiği için atamıyorum cooling pad yazıyor üzerinde sadece
Hata raporu? Hızlı resim'e yükleyin buraya linki atar mısın.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Yanlış anlattım galiba donanım arşivi formuna fotoğraf atamıyorum soğutucu budur ;
neredeyse benimki gibi soğutması çok iyi değil dir elinizi soğutucunun üzerine koyup ne kadar soğuk geliyor söyleyebilirmisiniz çok mu soğuk ılıkmı

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
tahmin ettiğim gibi soğutma çok vermiyor tahminimce 100 tl den aşağıdır laptoplar için sıcaklık normaldir fakat daha kaliteli bir soğutucu alırsanız fps değerleriniz düzelebilir

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
tahmin ettiğim gibi soğutma çok vermiyor tahminimce 100 TL den aşağıdır laptoplar için sıcaklık normaldir fakat daha kaliteli bir soğutucu alırsanız fps değerleriniz düzelebilir
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

tahmin ettiğim gibi soğutma çok vermiyor tahminimce 100 TL den aşağıdır laptoplar için sıcaklık normaldir fakat daha kaliteli bir soğutucu alırsanız fps değerleriniz düzelebilir
Baktığım kadarıyla birçok soğutucu mevcut eğer bilgisayar eski performans una dönecekse 150tl lik bir soğutucu alabilirim

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktığım kadarıyla birçok soğutucu mevcut eğer bilgisayar eski performans una dönecekse 150tl lik bir soğutucu alabilirim
tam eski bir performansına dönmez fakat şuanki durumdan daha iyi olurusunuz

Top Bottom