weiwuer
80+ Bronze
farkındayım. neden sordun?Laptop olduğunun farkında mısınız?
farkındayım. neden sordun?Laptop olduğunun farkında mısınız?
Aferin sana."şuanda" değil "şu anda"
"yinede" değil "yine de" bağlaç olan -de -da ekleri ayrı yazılır.
"dropta" değil "drop da" bağlaç olan -de -da ayrı yazılırken sertleşme yapılmaz.
"varmı dır?" değil "var mıdır?" soru ekleri ayrı yazılır.
Sistemi upgrade et diyorsun ama sadece RAM eklenmesi ve SSD takılabilir.farkındayım. neden sordun?
Technopat'dan değil.Hayırdır Technopat'dan gelip burada TDK raconu mu kesiyorsun. Konuyu baltalama.
Fark etmez. Adam bildiğin salça.Sistemi upgrade et diyorsun ama sadece RAM eklenmesi ve SSD takılabilir.
Technopat'dan değil.
Yazım yanlışım var mı hocam ?Aferin sana.
diğerinde yok da bunda var. noktalama işaretinden önce boşluk bırakılmaz, sonra bırakılır.Yazım yanlışım var mı hocam ?
gpu değişenleri de var. eğer birleşikse işlemci değiştirecek. söylediği notebook nasıl bir şey bilmiyorum. atsın çöpe gitsin en mantıklısıSistemi upgrade et diyorsun ama sadece RAM eklenmesi ve SSD takılabilir.
O zaman diskten yana sorun yok yani SSD almanız sorunu çözmeyecektir.Rust açık iken %50 daha yukarı çıkmıyor
Üstelik genelde %20 civarında kullanıyor
PGA988 CPU varsa CPU da alır benim V570c gibi.Sistemi upgrade et diyorsun ama sadece RAM eklenmesi ve SSD takılabilir.
Technopat'dan değil.
sananehocamistediğimgibiyazarımkonuştuğu dili öğrensinler o zaman. "her şey" ayrı yazılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
önce yazım yanlışlarınızı düzeltin de büyük/küçük harf ayrımına sonra girersiniz, aklınızı onla bulandırmayın adım adım öğreneceksiniz. türkçe'nin diye ayrılmaz bu arada.
Peki sabahleyin paylaşabilirim yanlış hatırlamıyorsam sıcaklık 80°C civarında seyrediyor 90°C ise bazen görüyor laptopum altında pervaneli bir soğutucuda bulunuyorO zaman diskten yana sorun yok yani SSD almanız sorunu çözmeyecektir.
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın.
Şimdi baktım ve 80C civarında seyrediyor arada 90 a çıkıyor söylediğim gibi birde bir şey soracağım memory clock ve core clock arttırmak sakıncalımıdırO zaman diskten yana sorun yok yani SSD almanız sorunu çözmeyecektir.
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın.