Neler Yeni

Lenovo g24-20 165hz Alınır mı ?

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Vatandan ölü piksel testi yaptıkları için lenovo yu tercih edicem sanırım cw filan umrumda olmaz duyulmaz bile bence 👍

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,799
İsim
Oğuz
İiyama ne abi markası bile belli değil diyorsunda. Yurtdışında iiyama dümdüz lüks bir marka. ROG bir marka olsa öyle bir şey veya Balenciaga.
ASUS'tan eski bu arada iiyama.

Coilwhine meselesinde iade eden arkadaşlar bile var. Ben de duyalmadığını ve rahatsız etmeyeceğini söyleyenlerim zaten sıkıntı yaratmazsa diyorum. Sıkıntı yaratmazsa alabilir.
Bu mantıkla Yurtdışında ünlü çok marka var fakat TR tarafında doğru düzgün destek verebiliyormular o önemli. Lenovo ise TR tarafında yıllardır kurumsallaşmış bir marka olduğu için her türlü onu tavsiye etmek daha mantıklı.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
g24 20 de G-SYNC açabilicek miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun sistem onaylandımı ? Bende onay bekliyor yazıyor hala

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bu mantıkla Yurtdışında ünlü çok marka var fakat TR tarafında doğru düzgün destek verebiliyormular o önemli. Lenovo ise TR tarafında yıllardır kurumsallaşmış bir marka olduğu için her türlü onu tavsiye etmek daha mantıklı.
TR Tarafında yıllardır olan markalarda iyi destek veremiyor ki? ASUS'a bak mesela, aşırı dandik bir teknik servisi ve desteği var. HP'nin çok iyi servisi var gitsin HP alsın o zaman.

Türkiyeye adamlar geleli yaklaşık 5 sene oluyor bu arada. Öyle çokta yeni değil. Ama direkt olarak iiyamanın kendisinden alıyorsun monitörü. Muhattabın direkt olarak anafirma olunca garanti ve destek işleri o kadar rahat oluyor ki.

Birde ben G24-20'yi ne için öneriyordum önceden, fiyatı bazında model yoktu çünkü. VG249Q1R ile anca yarışabilecek bir model renk açısından G24-20. Mesela o 3500 TL'yken başka model yoktu piyasada, iiyama monitörlerde bir tık pahalıydı.

Zaten klasik bir döngü var şuanda. iyi bir monitör indirime girdi mi o öneriliyor, indirimde yok G24-20 öneriliyor. Çünkü başka "alınabilecek kalitede" monitör çok olmuyor bu fiyatlarda. 4K bandında iyi monitörler var.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
250cd parlaklık az değilmi hocam
Bir tık az evet. Ama önemli olan gerçek parlaklık tabi. G24-20 300 Nite falan çıkamıyor bildiğim kadarıyla. Bir incelemede %100'de 254 Nit(?) görmüş. Sadece Brightness yazıp koymuşlar, Belki Nit değildir bilmediğim bir şeydir ama bilemiyorum.

ARVERNUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emrullah özcan
Şu coilwhine meselesini kullananlardan çok kullanmayanlar söylüyor. Coilwhine sesi ''DUYULMUYOR''. Duymak için kulağını kabloya dayaman gerekli. İiyama ne abi markası bile belli değil.
vallahi dediğin gibi knka çok kısık bi ses rahatsızde etmiyor ,hele kulaklık takınca hiç duyulmuyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Zalımo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zaniolo
O sesi duymak İçin özenli bir sessizlik yaratıp dikkatini monitöre verip bir kusur arayışı içinde olup normalde hiçbir rahatsızlığı olmayan bir kusurunu buldum heryerde de böyle problemi var diye anlatayım modunda olman lazım hocam.Herkesin herşeyi beğenmesi mümkün değil herkesin beğeneceği şey varsa da uygun fiyatlı olması mümkün değil.Bütçen bu fiyat bandındaysa al keyfine bak lenovoyu çok para harcamak istiyosan sana kalmış

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhaba Vatanda mağaza stok görünüyor biraz sonra gidip almayı düşünüyorum.
Alınabilir, üzmez. Kötü değil, çok hafif CW sorunu var fakat pek duyulmuyor. Lakin daha iyi alternatifleri var.

Iiyama ne abi markası bile belli değil.
Yaklaşık beş senedir ülkemizde, teknik desteği oldukça iyi. Sıfır ölü piksel garantisi bile veriyor, denk gelirse iade alıyor. Dell gibi bu konuda oldukça başarılı. Asus, Lenovo gibi pek çok marka ise en az üç ölü piksel şartını koşuyor.

Sarıları ve yeşilleri hafif kötü gösteriyor, bir noktadan sonra illaki alışırsınız ve pek fark etmezsiniz fakat sonuçta bir eksi.

g24 20 de G-SYNC açabilicek miyim
Displayport ile bağlantı kurduğunuz müddetçe G-Sync/AdaptiveSync çalışacaktır.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,799
İsim
Oğuz
Bir tık az evet. Ama önemli olan gerçek parlaklık tabi. G24-20 300 Nite falan çıkamıyor bildiğim kadarıyla. Bir incelemede %100'de 254 Nit(?) görmüş. Sadece Brightness yazıp koymuşlar, Belki Nit değildir bilmediğim bir şeydir ama bilemiyorum.
G24-20 parlaklığı %150'ye kadar arttırılabiliyor bu da totalde 407 Nit ediyordu sanırsam.
TR Tarafında yıllardır olan markalarda iyi destek veremiyor ki? ASUS'a bak mesela, aşırı dandik bir teknik servisi ve desteği var. HP'nin çok iyi servisi var gitsin HP alsın o zaman.

Türkiyeye adamlar geleli yaklaşık 5 sene oluyor bu arada. Öyle çokta yeni değil. Ama direkt olarak iiyamanın kendisinden alıyorsun monitörü. Muhattabın direkt olarak anafirma olunca garanti ve destek işleri o kadar rahat oluyor ki.

Birde ben G24-20'yi ne için öneriyordum önceden, fiyatı bazında model yoktu çünkü. VG249Q1R ile anca yarışabilecek bir model renk açısından G24-20. Mesela o 3500 TL'yken başka model yoktu piyasada, iiyama monitörlerde bir tık pahalıydı.

Zaten klasik bir döngü var şuanda. iyi bir monitör indirime girdi mi o öneriliyor, indirimde yok G24-20 öneriliyor. Çünkü başka "alınabilecek kalitede" monitör çok olmuyor bu fiyatlarda. 4K bandında iyi monitörler var.
Evet belki doğru ama fiyat olarak baktığımızda ikisi de neredeyse aynı fiyat. Özellik olarak baktığımızda ne kadar da kağıt üstü olsa da biri 350 biri de 250 nit. Ayrıca G24-20'de yükseklik ayarı var, bence önemli. G24-20'de GSYNC var belki çok artı değil çünkü FreeSync monitörlerde de açılıyor. Ayrıca sRGB desteği var, İiyamada var mı bilmiyorum. Onda da Fast IPS var. Farklara baktığında İiyama üstün bir monitör değil ki.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
G24-20 parlaklığı %150'ye kadar arttırılabiliyor bu da totalde 407 Nit ediyordu sanırsam.

Evet belki doğru ama fiyat olarak baktığımızda ikisi de neredeyse aynı fiyat. Özellik olarak baktığımızda ne kadar da kağıt üstü olsa da biri 350 biri de 250 nit. Ayrıca G24-20'de yükseklik ayarı var, bence önemli. G24-20'de GSYNC var belki çok artı değil çünkü FreeSync monitörlerde de açılıyor. Ayrıca sRGB desteği var, İiyamada var mı bilmiyorum. Onda da Fast IPS var. Farklara baktığında İiyama üstün bir monitör değil ki.
Kağıt üstündeki verilere çok bakılmaması lazım dediğim gibi iiyama model 350 nite kadar çıkabiliyor. G24-20'de 400 Nite çıkabiliyordur belki. Onu bilmiyorum.

Yükseklik ayarı bir artı olabilir, çoğu kişi de bakar onu bir artı sayarım.

En büyük artısı, FAST IPS + IGZO yapısı iiyama monitörün.

G24-20 modelde söyleyemediğim şeyleri söyleyebiliyorum bu modelde, benim için en büyük artısı o. Mesela dH değerinin iyi olduğunu falan görebiliyorum, kalibrasyon sonrası renklerinin aşırı iyi derecede olduğunu görebiliyorum.

G24-20 VG249Q1A'ya göre benzer bir panel kullanıyordu, onun alternatifi olduğundan renkleri ona benzer diyebiliyorum sadece.

Ayrıca neden bilmiyorum, bana iiyama modelin MBR teknolojisi çoğu monitörden iyi geliyor. BenQ DyAc veya Mobiuz modellerin MBR teknolojileri ile yarışabilmesi, bana göre çoğu monitörden öne çıkarıyor onu.
Tabi normal hikayeli oynayan adamın pek umrumda olmaz o ayrı ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,944
Üyeler
167,031
Son üye
mami_shits
Top Bottom