Bu mantıkla Yurtdışında ünlü çok marka var fakat TR tarafında doğru düzgün destek verebiliyormular o önemli. Lenovo ise TR tarafında yıllardır kurumsallaşmış bir marka olduğu için her türlü onu tavsiye etmek daha mantıklı.İiyama ne abi markası bile belli değil diyorsunda. Yurtdışında iiyama dümdüz lüks bir marka. ROG bir marka olsa öyle bir şey veya Balenciaga.
ASUS'tan eski bu arada iiyama.
Coilwhine meselesinde iade eden arkadaşlar bile var. Ben de duyalmadığını ve rahatsız etmeyeceğini söyleyenlerim zaten sıkıntı yaratmazsa diyorum. Sıkıntı yaratmazsa alabilir.
TR Tarafında yıllardır olan markalarda iyi destek veremiyor ki? ASUS'a bak mesela, aşırı dandik bir teknik servisi ve desteği var. HP'nin çok iyi servisi var gitsin HP alsın o zaman.Bu mantıkla Yurtdışında ünlü çok marka var fakat TR tarafında doğru düzgün destek verebiliyormular o önemli. Lenovo ise TR tarafında yıllardır kurumsallaşmış bir marka olduğu için her türlü onu tavsiye etmek daha mantıklı.
Bir tık az evet. Ama önemli olan gerçek parlaklık tabi. G24-20 300 Nite falan çıkamıyor bildiğim kadarıyla. Bir incelemede %100'de 254 Nit(?) görmüş. Sadece Brightness yazıp koymuşlar, Belki Nit değildir bilmediğim bir şeydir ama bilemiyorum.250cd parlaklık az değilmi hocam
vallahi dediğin gibi knka çok kısık bi ses rahatsızde etmiyor ,hele kulaklık takınca hiç duyulmuyorŞu coilwhine meselesini kullananlardan çok kullanmayanlar söylüyor. Coilwhine sesi ''DUYULMUYOR''. Duymak için kulağını kabloya dayaman gerekli. İiyama ne abi markası bile belli değil.
iiyama modeli en yüksek parlaklıkta 350 Nit'e kadar çıkıyor bir incelemede bu arada.250cd parlaklık az değilmi hocam
Alınabilir, üzmez. Kötü değil, çok hafif CW sorunu var fakat pek duyulmuyor. Lakin daha iyi alternatifleri var.Merhaba Vatanda mağaza stok görünüyor biraz sonra gidip almayı düşünüyorum.
Yaklaşık beş senedir ülkemizde, teknik desteği oldukça iyi. Sıfır ölü piksel garantisi bile veriyor, denk gelirse iade alıyor. Dell gibi bu konuda oldukça başarılı. Asus, Lenovo gibi pek çok marka ise en az üç ölü piksel şartını koşuyor.Iiyama ne abi markası bile belli değil.
Sarıları ve yeşilleri hafif kötü gösteriyor, bir noktadan sonra illaki alışırsınız ve pek fark etmezsiniz fakat sonuçta bir eksi.Bende monitör almayı düşünüyorum kararı bunda kıldım
Displayport ile bağlantı kurduğunuz müddetçe G-Sync/AdaptiveSync çalışacaktır.g24 20 de G-SYNC açabilicek miyim
G24-20 parlaklığı %150'ye kadar arttırılabiliyor bu da totalde 407 Nit ediyordu sanırsam.Bir tık az evet. Ama önemli olan gerçek parlaklık tabi. G24-20 300 Nite falan çıkamıyor bildiğim kadarıyla. Bir incelemede %100'de 254 Nit(?) görmüş. Sadece Brightness yazıp koymuşlar, Belki Nit değildir bilmediğim bir şeydir ama bilemiyorum.
Evet belki doğru ama fiyat olarak baktığımızda ikisi de neredeyse aynı fiyat. Özellik olarak baktığımızda ne kadar da kağıt üstü olsa da biri 350 biri de 250 nit. Ayrıca G24-20'de yükseklik ayarı var, bence önemli. G24-20'de GSYNC var belki çok artı değil çünkü FreeSync monitörlerde de açılıyor. Ayrıca sRGB desteği var, İiyamada var mı bilmiyorum. Onda da Fast IPS var. Farklara baktığında İiyama üstün bir monitör değil ki.TR Tarafında yıllardır olan markalarda iyi destek veremiyor ki? ASUS'a bak mesela, aşırı dandik bir teknik servisi ve desteği var. HP'nin çok iyi servisi var gitsin HP alsın o zaman.
Türkiyeye adamlar geleli yaklaşık 5 sene oluyor bu arada. Öyle çokta yeni değil. Ama direkt olarak iiyamanın kendisinden alıyorsun monitörü. Muhattabın direkt olarak anafirma olunca garanti ve destek işleri o kadar rahat oluyor ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde ben G24-20'yi ne için öneriyordum önceden, fiyatı bazında model yoktu çünkü. VG249Q1R ile anca yarışabilecek bir model renk açısından G24-20. Mesela o 3500 TL'yken başka model yoktu piyasada, iiyama monitörlerde bir tık pahalıydı.
Zaten klasik bir döngü var şuanda. iyi bir monitör indirime girdi mi o öneriliyor, indirimde yok G24-20 öneriliyor. Çünkü başka "alınabilecek kalitede" monitör çok olmuyor bu fiyatlarda. 4K bandında iyi monitörler var.
Kağıt üstündeki verilere çok bakılmaması lazım dediğim gibi iiyama model 350 nite kadar çıkabiliyor. G24-20'de 400 Nite çıkabiliyordur belki. Onu bilmiyorum.G24-20 parlaklığı %150'ye kadar arttırılabiliyor bu da totalde 407 Nit ediyordu sanırsam.
Evet belki doğru ama fiyat olarak baktığımızda ikisi de neredeyse aynı fiyat. Özellik olarak baktığımızda ne kadar da kağıt üstü olsa da biri 350 biri de 250 nit. Ayrıca G24-20'de yükseklik ayarı var, bence önemli. G24-20'de GSYNC var belki çok artı değil çünkü FreeSync monitörlerde de açılıyor. Ayrıca sRGB desteği var, İiyamada var mı bilmiyorum. Onda da Fast IPS var. Farklara baktığında İiyama üstün bir monitör değil ki.