basukameya
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Hocam Asus ta 1ms yalnız aralarındaki fark nedir anlamadım bende g20 aldım bugün geldi mükemmel bence hata bulamadım
https://www.testufo.com/ghostingHocam Asus ta 1ms yalnız aralarındaki fark nedir anlamadım bende g20 aldım bugün geldi mükemmel bence hata bulamadım
Özellik bakımından bu daha iyi. Asus VG modellerde de 1 ms için ELMB açmak gerekiyor ve onda da bundaki gibi karanlık oluyor. Bunda kullanılmadığı gibi onda da kullanılmıyor. Yani aynı şeye geliyor. Oyun oynarken kötü hissiyat yaşamadım, takma boşver.hocam ben level 1 e ve 165hz aldığımda ghosting ufo testte uzaylı çok blurlu gözüküyor fakat 0.5 ms mprt aldığımda geçişi çok net ve pürüssüz uzaylının detaylarını çok rahat görebiliyorum sanırım bu monitörde mprt açmadığınız sürece bulanık gösterecek acaba asusun modellerinde aynı testi yapsak nasıl gözükür şuan asus almadığıma pişman oldum gibiyim ben alırken asusun vg249q1a modeliyle aynı fiyattaydı
zaten bu monitörü seçme sebeplerimden biri parlaklık değeri asusa göre daha yüksek olduğu için ben düşük parlaklıkta kullanamıyorum cihazları asusta da parlaklık düşüyorsa önemi yok o zaman fakat asus ta dediğiniz elmb modunu açmadığımızda aynı şekilde ufo ghosting testte uzaylı yine bulanık gözükür müÖzellik bakımından bu daha iyi. Asus VG modellerde de 1 ms için ELMB açmak gerekiyor ve onda da bundaki gibi karanlık oluyor. Bunda kullanılmadığı gibi onda da kullanılmıyor. Yani aynı şeye geliyor. Oyun oynarken kötü hissiyat yaşamadım, takma boşver.
ELMB açmadan 4 ms sunuyor. Over Drive var mı bilmiyorum. Lenovoda dediğin gibi 1 Level alınca 1 ms ise ufo testinde gördüğün görüntü de öyledir, anlayamamışsındır sadece. Asus'un da farklı olacağını sanmam ama sorarım arkadaşa onda VG249Q var.zaten bu monitörü seçme sebeplerimden biri parlaklık değeri asusa göre daha yüksek olduğu için ben düşük parlaklıkta kullanamıyorum cihazları asusta da parlaklık düşüyorsa önemi yok o zaman fakat asus ta dediğiniz elmb modunu açmadığımızda aynı şekilde ufo ghosting testte uzaylı yine bulanık gözükür mü
enerji tasarrufu modu açık mı kontrol edin açık olunca biraz kısıyor parlaklığı benim parlaklık %80 de diğer ayarlara dokunmadım freesycn de kapalı saturation %55 kontrast %75 hdr kapalı srgb kapalı color neutral seçiliELMB açmadan 4 ms sunuyor. Over Drive var mı bilmiyorum. Lenovoda dediğin gibi 1 Level alınca 1 ms ise ufo testinde gördüğün görüntü de öyledir, anlayamamışsındır sadece. Asus'un da farklı olacağını sanmam ama sorarım arkadaşa onda VG249Q var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de parlaklık için seçtim de fulleyemedim %110 olarak kullanıyorum. Kontrast ve Saturation da 70'de