Rica ederim hocam, iyi günlerde kullanın.Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
ram 2x8 mi hocamdostum cihaz bende var bence iş için gayet iyi soğutma performansı vs. oyun tarafını bilemem fakat kurgu vs için uygun bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi sorun oluşturacağını sanmıyorum
IdeaPad 3 e baktınmıPrime Üyeleri İçin Fırsat: Lenovo IdeaPad 5 Pro Dizüstü Bilgisayar, 16" 2.5K WQXGA, AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB, FreeDOS, 82L500TETX https://www.amazon.com.tr/dp/B09WF8836W/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_dl_KYFMZZ9QR26ZK0RFE7CR
Merhaba, bu ürünü almayı düşünüyorum hem oyun hem adobe programları kullanacağım, merak ettiğim birkaç şey var. Soğutması nasıldır ve ekstra alırken bilmem gereken bir şey var mı?
Ek olarak belki belirtmem gerekir diye
Rtx 3050 55W modeli kullanılmış.
evet hocam çift kanal fakat kötü yanı maks 16gb destekliyor ilerde yükseltmek isterseniz yükseltemezsiniz sanırımram 2x8 mi hocam
Valo türü oyun denediniz mi hocamevet hocam çift kanal fakat kötü yanı maks 16gb destekliyor ilerde yükseltmek isterseniz yükseltemezsiniz sanırım
yok hiç oyun oynamadım babam doktor onun için almıştık o kullanıyor kliniğinde bi sorun yok şimdilik 1 ay oldu yaklaşıkValo türü oyun denediniz mi hocam
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Lenovo IdeaPad 5 Pro Dizüstü Bilgisayar, 16" 2.5K WQXGA, AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB, FreeDOS, 82L500TETX https://www.amazon.com.tr/dp/B09WF8836W/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_dl_KYFMZZ9QR26ZK0RFE7CR
Merhaba, bu ürünü almayı düşünüyorum hem oyun hem adobe programları kullanacağım, merak ettiğim birkaç şey var. Soğutması nasıldır ve ekstra alırken bilmem gereken bir şey var mı?
Ek olarak belki belirtmem gerekir diye
Rtx 3050 55W modeli kullanılmış.
Hocam son bir soru daha sorcam kusura bakmayın pcde ethernet girişi varmı resimde göremedim benyok hiç oyun oynamadım babam doktor onun için almıştık o kullanıyor kliniğinde bi sorun yok şimdilik 1 ay oldu yaklaşık
var sanırım dostum ben de hiç dikkat etmedim doğrusu direkt wifi ile bağlandığımız içinHocam son bir soru daha sorcam kusura bakmayın pcde ethernet girişi varmı resimde göremedim ben