Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo Ideapad Gaming 3 82K200T4TX hangi SSD'yi kullanıyor?

ggeasy200

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren Karataş
Amazon'da 512 GB SSD'li versiyonunda ürünü satın alan birisi SSD'sinin vadedilen okuma-yazma oranlarını çok kısa süre verebildiğini, hatta bazen SSD okuma-yazma hızının sıfırlandığını ve bilgisayarı kilitlediğini yazmış. Ürün değişimi yapılınca sonraki gelen üründe de aynısı olmuş. Acaba bu 1 TB M.2'li versiyonunda da aynı sıkıntıyı çeker miyim? Ne kadar uğraştıysam da SSD'nin marka ve modelini bulamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Emin
Amazon'da 512 GB SSD'li versiyonunda ürünü satın alan birisi SSD'sinin vadedilen okuma-yazma oranlarını çok kısa süre verebildiğini, hatta bazen SSD okuma-yazma hızının sıfırlandığını ve bilgisayarı kilitlediğini yazmış. Ürün değişimi yapılınca sonraki gelen üründe de aynısı olmuş. Acaba bu 1 TB M.2'li versiyonunda da aynı sıkıntıyı çeker miyim? Ne kadar uğraştıysam da SSD'nin marka ve modelini bulamadım.

New Genuine Lenovo Ideapad ThinkBook Workstation Series M.2 PCIe 2280 1TB SSD Card 5SS1C17660​

Cihazdaki SSD bu hocam.

ggeasy200

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

New Genuine Lenovo Ideapad ThinkBook Workstation Series M.2 PCIe 2280 1TB SSD Card 5SS1C17660​

Cihazdaki SSD bu hocam.
Teşekkürler hocam, peki SSD hakkında bilgin var mı? Uzun ömürlü mü, okuma yazma-hızları neler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Emin
Teşekkürler hocam, peki SSD hakkında bilgin var mı? Uzun ömürlü mü, okuma yazma-hızları neler?
Benim laptopda aynı SSD var . CrystalDiskMark okuma yazma hızına bakayım birazdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler hocam, peki SSD hakkında bilgin var mı? Uzun ömürlü mü, okuma yazma-hızları nele
Değerler budur. Hiç bir sıkıntı yok. Gayet iyi.

Ekler

• IMG_20220725_220137.jpg
    IMG_20220725_220137.jpg
    1.9 MB · Hit: 35
Son düzenleme:

ggeasy200

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim laptopda aynı SSD var . CrystalDiskMark okuma yazma hızına bakayım birazdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değerler budur. Hiç bir sıkıntı yok. Gayet iyi.
Çok teşekkürler hocam sabahtan beri bakmadığım yer kalmadı

Top Bottom