『John Wick』
80+
Sorum başlıktaki gibidir
Laptop kullanıp ısınma sorunu yaşamayan görmedim zaten laptopun yapısı gereği ısınmasını engellemek çok zor.Kronik sorun olarak internetten araştır yeni çıktıysa eğer kronik sorunu olabilir o belli olmaz ama 1 senedir felan bulunuyorsa piyasada kronik sorunu çıkmadıysa ortaya yoktur yüksek ihtimal.Sorum başlıktaki gibidir
Amd li olan benim baktığımİntelliler ısınıyor amd olanlarda ısınma sorunu yok başka sorunu da yok diye biliyorum.
Laptop için 80 c serin sayılıyor 95 ve üstü sıkıntı80 derecelere çıkar
80 sorunlu sıcaklık değil ama 80 derece baya hissedilir bir sıcaklık.Amd li olan benim baktığım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop için 80 c serin sayılıyor 95 ve üstü sıkıntı
bende o yüzden dedim zaten intel modellerinde 90 üstü olabiliyor yani dediğiniz üründe sıkıntı yokAmd li olan benim baktığım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop için 80 c serin sayılıyor 95 ve üstü sıkıntı
Benim g770 alınmaz bozuk ısınma sorunlu laptop dediğiniz yüksek performansta %100 kullanımda gpu 68 i cpu 90 ı geçmiyor altında soğutucu yok.Lenovo IdeaPad Gaming 3 Detailed Review: The Perfect Match!
Only through the first 4 months of 2021, but Lenovo has shown confidence when launching a series of quality laptops. In this article, I will introduce to you Lenovo IdeaPad Gamingtipsmake.com
CPU sıcaklığı stres testinde ortalama 91 derece. Ben hiç fena değil bir laptop'a göre.
Oyunda ekran kartı 70, işlemcisi 80 dereceyi geçmeyen laptoplar var. Her laptop ısınır demek normal olmaz.Laptop kullanıp ısınma sorunu yaşamayan görmedim zaten laptopun yapısı gereği ısınmasını engellemek çok zor.Kronik sorun olarak internetten araştır yeni çıktıysa eğer kronik sorunu olabilir o belli olmaz ama 1 senedir felan bulunuyorsa piyasada kronik sorunu çıkmadıysa ortaya yoktur yüksek ihtimal.