Yardım Lenovo İdeapad Vs Hp Laptop

Painn

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar bir laptop alacağım ve aklımda iki tane model var.İkisinin arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir?
Hp:
Lenovo:
Laptop ekranı benim için biraz önemli.
Ayrıca laptopu oyun ve gündelik işler için kullanacağım.
Hangisi daha performanslı?Oynayacağım oyunlar ise valorant,cs,gta ve benzeri oyunlar.
Hpye 8 ram ekleme şansım var.
Isınmada ise çok ısınması benim için problem hpnin bazı modellerinde ısınma sorunu var diye duydum bu modelde ısınma sorunu varmı?
Eğer yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun da oynayacaksanız bu laptopu alın:
Bütçemi aşıyor.
Post automatically merged:

Oyun performansı olarak HP.
Sorularıma göre hangisini almak daha mantıklı ?

Merhabalar bir laptop alacağım ve aklımda iki tane model var.İkisinin arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir?
Hp:
Lenovo:
Hangisi daha performanslı?Oynayacağım oyunlar ise valorant,cs,gta ve benzeri oyunlar.
Isınmada ise çok ısınması benim için problem hpnin bazı modellerinde ısınma sorunu var diye duydum bu modelde ısınma sorunu varmı?
Hocam bütçeniz ne kadar?

Bütçemi aşıyor.
Post automatically merged:

Sorularıma göre hangisini almak daha mantıklı ?
HP'de ısınma sorunu var diye biliyorum. Fakat oyun için HP daha mantıklı. Gündelik işler için zaten 2 laptopta yeterli.

Hp:
Lenovo:
Lenovoyu tercih edin, söylediğiniz oyunları oynayabilirsiniz fakat daha ağır oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

HP'de ısınma sorunu var diye biliyorum. Fakat oyun için HP daha mantıklı. Gündelik işler için zaten 2 laptopta yeterli.
Hp ips değil sanırım ayrıca ısınma sorunu istemiyorum dediğim oyunları 1080p lowda oynayacağım zaten Lenovo daha mantıklı mı oluyor o zaman?

Hp ips değil sanırım ayrıca ısınma sorunu istemiyorum dediğim oyunları 1080p lowda oynayacağım zaten Lenovo daha mantıklı mı oluyor o zaman?
Lenovo'yu almak istiyorsanız ram arttırmanız lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,227
Üyeler
191,047
Son üye
aslihanozn
Geri