Neler Yeni

Lenovo idepad gaming 3 alınır mı??

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yani alınır? Hocam biliyorum fazla soru sordum ancak bir laptopa on binlerce lira verirken dikkat etmek gerekiyor beni anlayın lütfen. Zaten çook uzun süredir istiyorum bir laptop sonunda alınacak ondan bukadar araştırıyorum ve tedirgin oluyorum. God of War CoD: Warzone Valorant gibi oyunlarda +8 RAM takviyesi yaptığım halde beni üzmez değilmi? Tekrardan özür dilerim başınızı ağrıttım.
Anlıyorum hocam.
+8 ram eklediğiniz zaman muhtemelen 170watt bir adaptör almanız gerekir çünkü çoğu kişi bu modelde adaptörün yetersiz kaldığını belirtiyor. +8 ram eklediğiniz zaman fazlasıyla yeterli bir laptop olacaktır

Dexes

80+ Bronze
Anlıyorum hocam.
+8 ram eklediğiniz zaman muhtemelen 170watt bir adaptör almanız gerekir çünkü çoğu kişi bu modelde adaptörün yetersiz kaldığını belirtiyor. +8 ram eklediğiniz zaman fazlasıyla yeterli bir laptop olacaktır

Teşekkür ederim iyi günler hocam.

Maghente

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bahattin Sungur
Hocam akşam rdr2 yükledim ultra ayarlarda oynadım gayet akıcı bir performansla oynadım sıcaklık 75 80 caivarıydı fpsi kontrol etmedim ama 100 üzeri gibiydi akşam kontrol edip dönüş yaparım. kısaca rdr2 de ultra ayarlarda başarılı bir performans yakaladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ram yetersiz uyarısı verdi bu arada unutmadan 8 gb ram.

ram ve ssd tavsiyesi olanlar varsa bilgilendirise sevinirim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Alınabilir bende bunun 3060 lı versiyonunu alıcam ama bende aşırı kararsızım
Ben dün öğlen sipariş ettim halen itopya kargolamadı ancak yurtdışı fiyatına ve Türkiye de diğer mağazalara bakınca fiyatı baya uygun 3060 ryzen 7 li olan rus ve taylandlı abilerimin videolarında izlediğim kadarıyla güncel oyunlarda ultrada rahatlıkla kaldırabilicek güçte F/P kralı - leri var ancak güncel kurda bulunmaz kaftan diyebiliriz sonuçta yurt dışında çerez parası

TİTAN.

80+ Platinum
Ben dün öğlen sipariş ettim halen itopya kargolamadı ancak yurtdışı fiyatına ve Türkiye de diğer mağazalara bakınca fiyatı baya uygun 3060 ryzen 7 li olan rus ve taylandlı abilerimin videolarında izlediğim kadarıyla güncel oyunlarda ultrada rahatlıkla kaldırabilicek güçte F/P kralı - leri var ancak güncel kurda bulunmaz kaftan diyebiliriz sonuçta yurt dışında çerez parası
Eyvallah kankam peki 20 k param var bunumu alıyım yoksa tavsiyelere açığım game garaj var ama emin değilim işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Eyvallah kankam peki 20 k param var bunumu alıyım yoksa tavsiyelere açığım game garaj var ama emin değilim işte
ya kanka bende 25K ya kadar çıkarım dedim sonra eyvallah normal fiyatlar bunlar ama bi su dökülse bi düşse bozulacak alete şahsım adına o kadar para vermek mantıklı gelmedi kendi sınıfında en iyi işlemci ekran kartı ram ve ekrana sahip olan lenovoydu hemde fiyatı cidden muadillere göre itopyada inanılmaz ucuz direkt akşam karar verdim sabah peşin aldım ama hala kargolamamalrı bi tık üzsede talep yoğunluğuna bağlıyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
ya kanka bende 25K ya kadar çıkarım dedim sonra eyvallah normal fiyatlar bunlar ama bi su dökülse bi düşse bozulacak alete şahsım adına o kadar para vermek mantıklı gelmedi kendi sınıfında en iyi işlemci ekran kartı ram ve ekrana sahip olan lenovoydu hemde fiyatı cidden muadillere göre itopyada inanılmaz ucuz direkt akşam karar verdim sabah peşin aldım ama hala kargolamamalrı bi tık üzsede talep yoğunluğuna bağlıyorum.
Anladım kanka ama ben alırsam amazondan almayı planlıyorum orda 19k ama daha güvenilir gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Anladım kanka ama ben alırsam amazondan almayı planlıyorum orda 19k ama daha güvenilir gibi
Kanka 2 K az para değil şuan maltepe ve beylikdüzü şubesinde var itopyanın ben alırken yoktu diye netten aldım yoksa güvenilirilikten itopyadan sıkıntı olmaz sadece diğerlerine göre daha küçük işletme diye yavaş işliyor

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka 2 K az para değil şuan maltepe ve beylikdüzü şubesinde var itopyanın ben alırken yoktu diye netten aldım yoksa güvenilirilikten itopyadan sıkıntı olmaz sadece diğerlerine göre daha küçük işletme diye yavaş işliyor
Anladım mağazadan bulursam tabii ki mağazadan alırım ama emin değilim peki şarz adaptörünün güç değerini yüksek verisyonlu halini istesem gönderirler mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Anladım mağazadan bulursam tabii ki mağazadan alırım ama emin değilim peki şarz adaptörünün güç değerini yüksek verisyonlu halini istesem gönderirler mi
3060 ryzen 7 li 170W adaptörle geliyor diy biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,493
Üyeler
165,189
Son üye
weistN
Top Bottom