LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Sebep?Alınmaz
Sebep?Alınmaz
Lenovo IdeaPad de belli bir sorun var gibi soğutması başarılı olmuyor ve Lenovo pek güven vermiyor bence Lenovo tablet dahil ürünlerin de belirsizlik var kullanıcıya güven vermiyor tabi bu benim yapmış olduğum testler ve kullanımdaki durum ile de alakalı olabilir ama ben Lenovo ya para vermem şahsenSebep?
Tabletle aynı mı sizce?Lenovo IdeaPad de belli bir sorun var gibi soğutması başarılı olmuyor ve Lenovo pek güven vermiyor bence Lenovo tablet dahil ürünlerin de belirsizlik var kullanıcıya güven vermiyor tabi bu benim yapmış olduğum testler ve kullanımdaki durum ile de alakalı olabilir ama ben Lenovo ya para vermem şahsen
Tablet aynı değil tabii ama Lenovo güven vermiyor bana hiçTabletle aynı mı sizce?
Benim arkadaşım da yıllardır Lenovo laptop kullanıyor hala çalışıyor.
Çok mantıklı bulmadım hocam.Tablet aynı değil tabii ama Lenovo güven vermiyor bana hiç
Hocam merhabalar laptop gelddi. 2Gündür kullanıyorum ve abartılmadığını düşünüyorum. Malzeme kalitesi yeterliHocam bildiğim kadarı ile yeni kasalarında yazılım sorunu varmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğerki vaktiniz olursa deneyiminizi paylaşırmısınız?
Hocam merhabalar laptop gelddi. 2Gündür kullanıyorum ve abartılmadığını düşünüyorum. Malzeme kalitesi yeterli
Çok fazla oyun oynamadım ancak oynadığımda da tatmin etti.
Soğutmada da başarılı performans modunu aktif ediyor kendisi oyuna girince otomatik olarak.
Sorunuz varsa yanıtlayabilirim
5600h ve 3050ti olan modelHangi laptop konuda bahsettiğimmi?
5600h ve 3050ti olan model
1. Yanık kokusu yok bazen ısındığı oluyor.Hocam bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim hayırlı olsun hocam.
- Laptop gerçekten çok ısınıyormu ve kasası gerçekten sıcakmı? Yanık kokusu geliyormu? Ve fan sesi çok fazlamı?
- Biliyorum büyük bir istek ancak zamanınız el verirse 8 RAM'li modeli ile God of War testi yapabilirmisiniz gerçekten buna çok önem veriyorum ve sıcaklık değerlerini paylaşırmısınız?
- Günlük kullanım da (YouTube Filim vb) şarjı kaç saat gidiyor?
- Oyun oynarken kasasına dokunduğunuz da rahatsız oluyormusunuz?
- İşlemci performansı nasıl ekran kartını rahat besliyormu?
1. Yanık kokusu yok bazen ısındığı oluyor.
2. Hocam yapmak isterdim ancak oyuna sahip değilim.
3. Yaklaşık 4 saat gider gibi geliyor bana
4. Kasasının malzemesi iyi rahatsız etmiyor ve oyun oynarken de kasası çok fazla sıcak olmuyor.
5. İşlemci rahat besliyor darboğaz yok. İşlemci temelli oyunlarda da yeterli
Sağ olun hocam
dell g15 5515 ryzen7 5800, 3050 ve 16gb ram laptop 16k bandında bu laptopu almama nedeniniz neydi acaba, ne gibi sorunlar gördünüz?bu laptopla acer nitro 5 arasında bende kalmıstım ikisine bakıp beğendini alabilirsin, sende araştırma yapsan tahminimce bu ikisine kadar düşeceksin, ondan sonrası seçim, ben seçimimden memnunum, dell g15 tarafına kayma yeter.