Neler Yeni

Lenovo idepad gaming 3 alınır mı??

Dexes

80+ Bronze
Alan arkadaşlar adaptörün yetmediğini yazmışlar.
Fiyat olarak da 1k demişlerdi.

Hocam o fiyata zaten biraz daha iyi modeli var. Onun durumu nasıl? Belki onu alırım ısınma vs nasıldır? Biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,333
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam o fiyata zaten biraz daha iyi modeli var. Onun durumu nasıl? Belki onu alırım ısınma vs nasıldır? Biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
YouTube’de aratırsanız ısı testlerine ulaşabilirsiniz.

kkxnmbrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Arabul
Lenovo IdeaPad 3 serilerinin çok büyük bir kısmında CW sorunu mevcut. Fiyatı ve özellikleri bu fiyata göre iyi fakat tekrar düşünülebilir.

Maghente

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bahattin Sungur
Hocam son bir şey daha sormak istiyorum. İşlemci ve ekran kartı kaç derece de yanar? Bir de yanık kokusu gelirmi laptoptan?
kaç derecede yanar bilmiyorum ama yukarıda da yazdığım üzere büyük oyunları oynarken hemde yüksek ayarlarda 75 80 dereceye yüksek sıcaklık diyemeyiz. Sadece kasa ısıyı fazla iletiyor içerde tutmuyor.

Dexes

80+ Bronze
kaç derecede yanar bilmiyorum ama yukarıda da yazdığım üzere büyük oyunları oynarken hemde yüksek ayarlarda 75 80 dereceye yüksek sıcaklık diyemeyiz. Sadece kasa ısıyı fazla iletiyor içerde tutmuyor.

Peki bu fiyata bu laptopu önerir misiniz??

Maghente

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bahattin Sungur
bu laptopla acer nitro 5 arasında bende kalmıstım ikisine bakıp beğendini alabilirsin, sende araştırma yapsan tahminimce bu ikisine kadar düşeceksin, ondan sonrası seçim, ben seçimimden memnunum, dell g15 tarafına kayma yeter.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bu laptopla acer nitro 5 arasında bende kalmıstım ikisine bakıp beğendini alabilirsin, sende araştırma yapsan tahminimce bu ikisine kadar düşeceksin, ondan sonrası seçim, ben seçimimden memnunum, dell g15 tarafına kayma yeter.
Dell g15 de gayet iyi hocam neden öyle düşünüyorsunuz?

Ben de aynı laptopu sipariş ettim sanırım üzmez hocam çok kişi fiyatına göre iyi olduğunu dile getiriyor

Dexes

80+ Bronze

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam bildiğim kadarı ile yeni kasalarında yazılım sorunu varmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğerki vaktiniz olursa deneyiminizi paylaşırmısınız?
Tabii geldikten sonra bilgilendirme yapabilirim. Ama net kargo ile gönderilmiş muhtemelen bir haftayı bulacak gelmesi şu an yolda.
Bunu indirimde yakalamasaydım muhtemelen o dell'i alacaktım çok hoşuma gidiyordu sorunlarını görmemiştim.
Hayırlısı buymuş

Dexes

80+ Bronze
Lenovo IdeaPad 3 serilerinin çok büyük bir kısmında CW sorunu mevcut. Fiyatı ve özellikleri bu fiyata göre iyi fakat tekrar düşünülebilir.

Hocam iki arada bi derede kaldım konu açtım kimse cevap vermedi bu laptop hem oyun hemde günlük kullanım alanında beni kaç sene götürür?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam iki arada bi derede kaldım konu açtım kimse cevap vermedi bu laptop hem oyun hemde günlük kullanım alanında beni kaç sene götürür?
Hocam muhtemelen baya uzun götürür bir arkadaşımda Legion modeli vardı 5-6 yıl önce almıştı içinde 1050 var hala işini görüyor, oyunları oynayabiliyor.

Dexes

80+ Bronze
Hocam muhtemelen baya uzun götürür bir arkadaşımda Legion modeli vardı 5-6 yıl önce almıştı içinde 1050 var hala işini görüyor, oyunları oynayabiliyor.

Yani alınır? Hocam biliyorum fazla soru sordum ancak bir laptopa on binlerce lira verirken dikkat etmek gerekiyor beni anlayın lütfen. Zaten çook uzun süredir istiyorum bir laptop sonunda alınacak ondan bukadar araştırıyorum ve tedirgin oluyorum. God of War CoD: Warzone Valorant gibi oyunlarda +8 RAM takviyesi yaptığım halde beni üzmez değilmi? Tekrardan özür dilerim başınızı ağrıttım.

Top Bottom