Neler Yeni

Lenovo idepad gaming 3 alınır mı??

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Alınır.

Maghente

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bahattin Sungur
Geçen ay aynı bilgisayarı aldım, gta5'i yüksek ayarlarda oynadığım zaman 75 80 derece oluyor bilgisayar. Performans konusunda herhangi bir sıkıntım olmadı daha çok şükür, eksilerine bakacak olursak klavye ısınıyor oyun oynarken hem de güzelinden ısınıyor, ama ben kablosuz klavye kullandığım için fark etmiyorum bile, ikinci olarak fan sesi, eğer fan sesine takıntılı isen uzak durabilirsin iyi fan sesi var, sormak istediğin sorun varsa hepsini cevaplayabilirim.

Dexes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen ay aynı bilgisayarı aldım, gta5'i yüksek ayarlarda oynadığım zaman 75 80 derece oluyor bilgisayar. Performans konusunda herhangi bir sıkıntım olmadı daha çok şükür, eksilerine bakacak olursak klavye ısınıyor oyun oynarken hem de güzelinden ısınıyor, ama ben kablosuz klavye kullandığım için fark etmiyorum bile, ikinci olarak fan sesi, eğer fan sesine takıntılı isen uzak durabilirsin iyi fan sesi var, sormak istediğin sorun varsa hepsini cevaplayabilirim.

Hocam fan sesleri başımı ağrıtıyor gerçekten öyle bangır bangır bağırıyormu?

Maghente

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bahattin Sungur
bangır bangır bir ses değil ama düşük seviyede çalışan kurutma makinesinin ucundan çıkan havanın sesi gibi duyuyorsun böyle açıklayabilirim sanırım. Harfle açıklarsam Fransa demeye çalış ama f yi baya uzat, işte o f sesi gibi geliyor ses

Dexes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bangır bangır bir ses değil ama düşük seviyede çalışan kurutma makinesinin ucundan çıkan havanın sesi gibi duyuyorsun böyle açıklayabilirim sanırım. Harfle açıklarsam Fransa demeye çalış ama f yi baya uzat, işte o f sesi gibi geliyor ses

Peki siz önerir misiniz?? Bir de eğerki laptoplardan anlıyorsanız bu fiyat bandında bu laptopun alternatifini önerir misiniz??

Maghente

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bahattin Sungur
Ben almadan önce bu fiyat bandında araştırma yaptım 3 seçenek arasında kaldım.
Lenovo ideapad gaming 3
monster abra a5
acer nitro 5

Monster çok ortadaydı kimisi için çok iyi kimisi için çok kötüydü. O yüzden hiç bulaşmadım.
Acer nitroyu niye almadım hiç hatırlamıyorum ama bulmuşumdur bir sıkıntı.
Acer nitro 5 e bakabilirsin istersen.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Alınır. Ama sonradan adaptör güncellemesi yapman gerekebilir. Bu fiyata çok iyi ürün bence.

Dexes

80+ Bronze
Ben almadan önce bu fiyat bandında araştırma yaptım 3 seçenek arasında kaldım.
Lenovo ideapad gaming 3
monster abra a5
acer nitro 5

Monster çok ortadaydı kimisi için çok iyi kimisi için çok kötüydü. O yüzden hiç bulaşmadım.
Acer nitroyu niye almadım hiç hatırlamıyorum ama bulmuşumdur bir sıkıntı.
Acer nitro 5 e bakabilirsin istersen.

Hocam son bir şey daha sormak istiyorum. İşlemci ve ekran kartı kaç derece de yanar? Bir de yanık kokusu gelirmi laptoptan?

Top Bottom