https://www.itopya.com/lenovo-ideap...50-ti-gddr6-4gb-512gb-ssd-156-fhd-165h_u18170 8 RAM takarım çoğunluğum oyunlar olur mesela God of War gibi felan alınır mı?
Alınır.
Geçen ay aynı bilgisayarı aldım, gta5'i yüksek ayarlarda oynadığım zaman 75 80 derece oluyor bilgisayar. Performans konusunda herhangi bir sıkıntım olmadı daha çok şükür, eksilerine bakacak olursak klavye ısınıyor oyun oynarken hem de güzelinden ısınıyor, ama ben kablosuz klavye kullandığım için fark etmiyorum bile, ikinci olarak fan sesi, eğer fan sesine takıntılı isen uzak durabilirsin iyi fan sesi var, sormak istediğin sorun varsa hepsini cevaplayabilirim.
bangır bangır bir ses değil ama düşük seviyede çalışan kurutma makinesinin ucundan çıkan havanın sesi gibi duyuyorsun böyle açıklayabilirim sanırım. Harfle açıklarsam Fransa demeye çalış ama f yi baya uzat, işte o f sesi gibi geliyor ses
Alınır. Ama sonradan adaptör güncellemesi yapman gerekebilir. Bu fiyata çok iyi ürün bence.
Fiyat konusunda çok bir bilgim yok açıkçası. Ama kafana göre adaptör alma. Fabrikanın ürettiği adaptörlerden alabilirsin.Adaptör güncellemesimi? Nekadar tutar o?
Ben almadan önce bu fiyat bandında araştırma yaptım 3 seçenek arasında kaldım.
Lenovo ideapad gaming 3
monster abra a5
acer nitro 5
Monster çok ortadaydı kimisi için çok iyi kimisi için çok kötüydü. O yüzden hiç bulaşmadım.
Acer nitroyu niye almadım hiç hatırlamıyorum ama bulmuşumdur bir sıkıntı.
Acer nitro 5 e bakabilirsin istersen.
Alan arkadaşlar adaptörün yetmediğini yazmışlar.Adaptör güncellemesimi? Nekadar tutar o?