Orijinal olmayacak derecede bir ürün değil zaten ki bayağı bir yorumu var ilanın.orjinal olduğuna emin misiniz
157 yorum cok degil kiOrijinal olmayacak derecede bir ürün değil zaten ki bayağı bir yorumu var ilanın.
Az da değil, ki falsolu yorum yok.157 yorum cok degil ki
bilmiyorum vallaAz da değil, ki falsolu yorum yok.
Her malın bir alıcısı vardır TR fiyatı belli çevrendeki bir insana TR fiyatından ucuza satıp yine kâr edebilirsin. Bir de dolap bilmem ne gibi seçenekler var tabi.bilmiyorum valla
peki al sat için uygun mu 200 lira fln kar yaptırır mı
Masaüstü bilgisayar için bu saha iyi olur marka şart değilse arttığının özellikleri güzel duruyorBunu masaüstü bilgisayara nasıl bağlarız?
Kablo ile bağlanıyor değil mi? görsellerde öyle gördüm, attığını aldım ama emin değilim.Masaüstü bilgisayar için bu saha iyi olur marka şart değilse arttığının özellikleri güzel duruyor
Aux kablo ile bağlanıyor bende kendi Bluetooth hoparlörumu aux kabloyla bağlayarak kullanıyorum Bluetoothum olmasına rağmen daha iyi gibi geliyorKablo ile bağlanıyor değil mi? görsellerde öyle gördüm, attığını aldım ama emin değilim.
Hocam yanlış anlama ama bunlar çok dandik değil mi ya çarşıda-pazarda satılan hoparlörlerden bu sesi bildiğin teneke gibi.Masaüstü bilgisayar için bu saha iyi olur marka şart değilse arttığının özellikleri güzel duruyor
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
34,31TL 96%OFF | Hoparlör TG117 Bluetooth taşınabilir hoparlör açık TWS kablosuz ses kutusu Stereo Surround TF radyo HandsFree çağrı destekler
![]()
Hoparlör TG117 Bluetooth taÅınabilir hoparlör açık TWS kablosuz ses kutusu Stereo Surround TF radyo HandsFree çaÄrı destekler - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Almayı düşünen arkadaşlar için incelemesi;Kablo ile bağlanıyor değil mi? görsellerde öyle gördüm, attığını aldım ama emin değilim.