🔥İndirim 🔥Lenovo L300 WL Kablosuz Optik Mouse 109TL 🔥

Bi onluktan alınan kod ile hepsiburada gri rengi ve ıslak mendıl 80tlye geliyor beylerrr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi onluktan alınan kod ile hepsiburada gri rengi ve ıslak mendıl 80tlye geliyor beylerrr
N11 den alıp iade ettim burdan 3 arkadaş aldık. Ürün için 1 saat yazıyordu hepsiburada da

Ekler

• 1722888243595.png
    1722888243595.png
    51 KB · Hit: 51

N11 den alıp iade ettim burdan 3 arkadaş aldık. Ürün için 1 saat yazıyordu hepsiburada da
Nasıl yapacağız hocam anlatabilir misiniz

Bionluktan nasıl yapacaz be :D 80 TL'ye kaçırmazdım da anlatsan güzel olurdu kral.

Nasıl yapacağız hocam anlatabilir misiniz
Biöğrenci sitesine üye olup öğrenci olduğunuzu doğruladıktan sonra 120/200 hepsiburada kodunu alabiliyoruz. Kodun şartları ise 2024 yılında hiç siparişin verilmemiş olması. Kuponlarım kısmından kodu etkinleştiriyoruz. Daha sonrasında sepet tutarını 200tl yapıyoruz kodu kullanıyoruz.

Bionluktan nasıl yapacaz be :D 80 TL'ye kaçırmazdım da anlatsan güzel olurdu kral.
Aceleyle bionluk yazmısım bi öğrenci olacak :D

Biöğrenci sitesine üye olup öğrenci olduğunuzu doğruladıktan sonra 120/200 hepsiburada kodunu alabiliyoruz. Kodun şartları ise 2024 yılında hiç siparişin verilmemiş olması. Kuponlarım kısmından kodu etkinleştiriyoruz. Daha sonrasında sepet tutarını 200tl yapıyoruz kodu kullanıyoruz.

N11 indirimi saat kaçta biter biliyor musunuz hocam

Hiçbir koşulu karşılamıyorum 🔥

https://www.hepsiburada.com/solo-xl-yuzey-temizleme-havlusu-p-HBCV00004IYUQK?magaza=Hepsiburada
Sepet tutarı ıcın ben selpak aldım.

N11 indirimi saat kaçta biter biliyor musunuz hocam
20.00-23.59 arası kod sayısı tuklkenene kadar devam edıyor. Bu arada hepsiburada da sadece acık mavi ve gri rengini 80tlye alabiliyoruz.

Ekler

• 1722890015346.png
    1722890015346.png
    90.5 KB · Hit: 29
https://www.hepsiburada.com/solo-xl-yuzey-temizleme-havlusu-p-HBCV00004IYUQK?magaza=Hepsiburada
Sepet tutarı ıcın ben selpak aldım.

20.00-23.59 arası kod sayısı tuklkenene kadar devam edıyor. Bu arada hepsiburada da sadece acık mavi ve gri rengini 80tlye alabiliyoruz.
Yeni hesap açtım 200/100 ile aynı sepeti aldım 104 TL'ye :D

Arkadaşlar alamadım çünkü saat 24.00 oldu tam alırken indirim bitti.🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,543
Üyeler
174,181
Son üye
typerx
Geri