Adaptör yetersiz olsa en azından açılmaz mıydı?Ya Anakart yandı yada adaptör yetersiz dedikleri gibi.
Şarz almazsa batarya dolmaz dolayısıyla açılmayabilirAdaptör yetersiz olsa en azından açılmaz mıydı?
Şu videoda gördüğümüz gibi anakartı yanmış olabilir.
Hocam çok haklısınız LOQ ve Victus serileri uzak durulması gereken cihazlardır almayın aldırmayın.Hocam şarjı bitmiş olabilir mi?
Şaka bir yana size bin kere dedik lenovo loqa bulaşmayın lenovo loq technopat gibi kalitesiz forumlarda övülür anca asus tuf neyinize yetmedi biridi de gitti technopattan gördü hp victus aldı oda dehreyi gördü asus tuf alın asus tuf. hiç uğraşma sakın tamircilere bulaşma garantisi devam ediyor dedin bak iade alıyorlarsa direkt iade et olmuyorsa yeninisini talep et tamir edecez deseler kesinlikle onaylama yenisini istemekte ısrarcı ol utanma twerk at yenisini gönderek deseler trwerk de at ama tamire bulaşma garanti 12. ayda bitiyorsa tamir etseler 13. ayda yine aynısı olur unutma tamirlerin büyüsü garanti bitene kadardır.
Bende normalde LOQ alcaktım onun yerine asus tuf gaming a15 aldım iyki almamışım. Asus ısınıyor ama malzeme kalitesi güzel ondan zarar görmüyorGarantiyle ulaşıp durumu bildirin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çok haklısınız LOQ ve Victus serileri uzak durulması gereken cihazlardır almayın aldırmayın.
Sanırım eskiden veriyorlarmış ama artık 230W adaptör vermiyorlarmış.Garantiye gönderin, uğraşmayın. 230 luk adaptör değişimide talep edin.
e ne alacağız asus ve acer mi? v15 serisi de dandik deniliyor.Garantiyle ulaşıp durumu bildirin.
Hocam çok haklısınız LOQ ve Victus serileri uzak durulması gereken cihazlardır almayın aldırmayın.
V15 almayın zaten.e ne alacağız asus ve acer mi? v15 serisi de dandik deniliyor.
Hocam servis herkese 230W adaptör göndermiyormuş.Adaptör yetersiz yüksek ihtimal aynı sorunu yasayanlar ve 230luk adaptör alın diye baya söyleyen kişiler gördüm forumda
Muhtemelen anakart arızası adaptör en azından şarj eder kapalı olsa bile.V15 almayın zaten.
Hocam servis herkese 230W adaptör göndermiyormuş.