- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nasıl anlarım virus olduğunukanka kaş ile goz arası araklamıs olabilir saniyelik işler bunlar en iyi iht virus yuklemiştir seni gozetlemek için
Hocam nasıl anlarım virus olduğunukanka kaş ile goz arası araklamıs olabilir saniyelik işler bunlar en iyi iht virus yuklemiştir seni gozetlemek için
İade edemez eğer böyle bir şey olduysa adamlar da keriz değil sattıkları malın nasıl olduğunu biliyorlarreis bence iade et yenisini al bişeylerden calmıstır ve dandiğini takmıstır yalan atıyor senin laptop gg buyuk iht
anlayamazsın tekrar format atacaksın.Hocam nasıl anlarım virus olduğunu
yani sende haklısın bir arkadasımın basına bu tarz bişey oldu hemen aldılar içine bakmadan ama buyuk iht bakarlar haklısınİade edemez eğer böyle bir şey olduysa adamlar da keriz değil sattıkları malın nasıl olduğunu biliyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlayamazsın tekrar format atacaksın.
Hocam bizin evde yaptı tornavida felan yoktu hep başındaydım bir şey almadı virus atmış olabilir pc iade et benden al diyorİade edemez eğer böyle bir şey olduysa adamlar da keriz değil sattıkları malın nasıl olduğunu biliyorlar
anlayamazsın tekrar format atacaksın.
içinde bir şey olmasa bile incehesap hak hukuk tanıyan bir firma değil telefon iadesi çok zor dediler çok uğraştım iade etmiştim 2 3 ay önce güzellikle iade edemez arkadaş kısacası uğraşırsa ve eğer içinden ürün çalınmadıysa bilgisayarcı konusuna girmeden iade eder.yani sende haklısın bir arkadasımın basına bu tarz bişey oldu hemen aldılar içine bakmadan ama buyuk iht bakarlar haklısın
tm adam kesin dudukleyici tayfadan o kesinHocam bizin evde yaptı tornavida felan yoktu hep başındaydım bir şey almadı virus atmış olabilir pc iade et benden al diyor
arkadasımın direk bayiden aldı bayden iade etti adam ramleri sokmus onun yerine dandik rma takmıs ssd cıkarmıs hdd takmıs sonra ogrendik olayını bayiye gittik iade aldılariçinde bir şey olmasa bile incehesap hak hukuk tanıyan bir firma değil telefon iadesi çok zor dediler çok uğraştım iade etmiştim 2 3 ay önce güzellikle iade edemez arkadaş kısacası uğraşırsa ve eğer içinden ürün çalınmadıysa bilgisayarcı konusuna girmeden iade eder.
Hocam bir şey almadı sadece flash disk getirdi bir şey yükledi pc yavaşladıtm adam kesin dudukleyici tayfadan o kesin
arkadasımın direk bayiden aldı bayden iade etti adam ramleri sokmus onun yerine dandik rma takmıs ssd cıkarmıs hdd takmıs sonra ogrendik olayını bayiye gittik iade aldılar
o diskle senin bilgisayara format ayağına geçirmiş diye yorumladımHocam bir şey almadı sadece flash disk getirdi bir şey yükledi pc yavaşladı
+1o diskle senin bilgisayara format ayağına geçirmiş diye yorumladım
Hocam bende flash disk var kendime ait içinde win10 var kendim atayım mı formato diskle senin bilgisayara format ayağına geçirmiş diye yorumladım
rufusdan kendi w10 attırtHocam bende flash disk var kendime ait içinde win10 var kendim atayım mı format
o flashdan hayır gelmezrufusdan kendi w10 attırt
a-abihangi eşek dedi bunu