- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rufustan denedim olmadı kendim yükledim driver yapamadım bilgisayarcı geldi işte sonra masmaöad oldu kendim format atsam düzelir mirufusdan kendi w10 attırt
Mesaj otomatik birleştirildi:
o flashdan hayır gelmez
Rufustan denedim olmadı kendim yükledim driver yapamadım bilgisayarcı geldi işte sonra masmaöad oldu kendim format atsam düzelir mirufusdan kendi w10 attırt
o flashdan hayır gelmez
4 sayfayıda okudum , kaç defa daha kendin format denmesi lazım ?Rufustan denedim olmadı kendim yükledim driver yapamadım bilgisayarcı geldi işte sonra masmaöad oldu kendim format atsam düzelir mi
Kesinlikle dikkate alma derim boş yapmış baya cihaz güzel hayırlı uğurlu olsunlenovo legion 5 Laptop aldım bugün geldi bilgisayarcıya gittim format için adam bunu iade et çok kötü pc dedi en fazla 3 saat oyun oynarsın ekran kartı yanar dedi 3 saatten sonra çöpe atarsın çok ısınır dedi anlamıyorum pc den pek iade et hemen diyor ne yapayım RTX 3070 EKRAN KARTI RYZEN 7 5800 İŞLEMCİ LİNKİ AŞŞAĞIDA ryzen ile nvdia uymuyor dedi yardımcı olur musunuz iademi edeyim kesikler çok olur diyor
Lenovo Legion 5 15ACH6H 82JU00EATX Ryzen 7 5800H 16GB 2TB SSD 8GB RTX 3070 GDDR6 15.6" FHD FreeDOS Gaming Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam İSO dosyasını attım yükleme ekranda mavi ekranda kalıyordu bir şekil düzeltim bu sefer İnternet görmüyor Du4 sayfayıda okudum , kaç defa daha kendin format denmesi lazım ?
son kez diyorum format at eger duzelmezse geçmiş olsun diyelim napamhocam İSO dosyasını attım yükleme ekranda mavi ekranda kalıyordu bir şekil düzeltim bu sefer İnternet görmüyor Du
bilgisayarcı geldi çok kesik oluyor donma oluyor benimi yiyor kendi flash ile driver felan yukledi 2. kez format attı ben kendim mi atsam virus yüklemişse bile ben format atsam düzelir mihocam İSO dosyasını attım yükleme ekranda mavi ekranda kalıyordu bir şekil düzeltim bu sefer İnternet görmüyor Du
iade alırmı incehesapson kez diyorum format at eger duzelmezse geçmiş olsun diyelim napam
almazbilgisayarcı geldi çok kesik oluyor donma oluyor benimi yiyor kendi flash ile driver felan yukledi 2. kez format attı ben kendim mi atsam virus yüklemişse bile ben format atsam düzelir mi
iade alırmı incehesap
Hocam virus yüklemişse bile format ile silinir mialmaz
format eger anakart virusu değilse sıkıntı yok ama anakart virusu ise laptobunu 2000 pcsine cevirirHocam virus yüklemişse bile format ile silinir mi
kanka benim flasda windows istanbuldaysan gelip yapimHocam virus yüklemişse bile format ile silinir mi
sanmıyorumkanka benim flasda windows istanbuldaysan gelip yapim
uygun bir saatte bide windowsu kuraraken konum reklam tikleri var onları kapatması lazım kapatmadığı içinde olabili
ama denemekte fayda varsanmıyorum
aynı soruyu 300 kere sordun son kez yanıtlayacağım dostum buraya yazmak yerine gidip format atmazsan bilgisayarın daha da kötü olacakHocam virus yüklemişse bile format ile silinir mi
reis anakart virusu değilse dediğin dogruda anakart virusu ise işe yaramaz denemesi lazımaynı soruyu 300 kere sordun son kez yanıtlayacağım dostum buraya yazmak yerine gidip format atmazsan bilgisayarın daha da kötü olacak