Yardım Lenovo Legi̇on 5'i İade Edeyim Mi?

Lux0

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
25
lenovo legion 5 Laptop aldım bugün geldi bilgisayarcıya gittim format için adam bunu iade et çok kötü pc dedi en fazla 3 saat oyun oynarsın ekran kartı yanar dedi 3 saatten sonra çöpe atarsın çok ısınır dedi anlamıyorum pc den pek iade et hemen diyor ne yapayım RTX 3070 EKRAN KARTI RYZEN 7 5800 İŞLEMCİ LİNKİ AŞŞAĞIDA ryzen ile nvdia uymuyor dedi yardımcı olur musunuz iademi edeyim kesikler çok olur diyor

lenovo legion 5 Laptop aldım bugün geldi bilgisayarcıya gittim format için adam bunu iade et çok kötü pc dedi en fazla 3 saat oyun oynarsın ekran kartı yanar dedi 3 saatten sonra çöpe atarsın çok ısınır dedi anlamıyorum pc den pek iade et hemen diyor ne yapayım RTX 3070 EKRAN KARTI RYZEN 7 5800 İŞLEMCİ LİNKİ AŞŞAĞIDA ryzen ile nvdia uymuyor dedi yardımcı olur musunuz iademi edeyim kesikler çok olur diyor

yalan bu arada

Mümkünse iade edebilirsin. 3070 alacağına 4060 indirime girince alırsın daha iyi. Saf güçleri benzer ancak dlss 3 ile 3070 i ikiye katlar. İşlemcisi zaten kötü. Bunu iade etsen daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,926
Üyeler
174,463
Son üye
enesssizer
Geri