🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6.999 TL

Bu arada arkadaşlar monitör G-SYNC destekliyor fakat monitör ayarlarından acamiyoruz Nvidia denetim masasından 3D Ayarlar > Genel ayarlar > monitör teknolojisi > G-SYNC olarak seçilmesi gerekiyor Nvidia ekran kartı olanlarda bu ayar gözükmüyorsa driverlerini guncelleyip reset atsın bilgisayara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 1 adet ölü piksel çıktı başka hiçbir sıkıntısı yok ne yapalım iade değişim oluyor mu?
G-sync ayarı monitörde yok, uygulama üzerinden yapıyorsun anladığım kadarıyla. Nasıl çalışıyor peki bi sıkıntısı var mı?

G-sync ayarı monitörde yok, uygulama üzerinden yapıyorsun anladığım kadarıyla. Nasıl çalışıyor peki bi sıkıntısı var mı?
Hocam aynen dediğin gibi Nvidia denetim masasından açıyorsun, çok bi test etmedim ghosting ışık sızması ve ölü piksele baktım ölü piksel çıkınca direk paketleyip iade oluşturdum zaten. İade kabul gördü ücret geri yatınca tekrar sipariş edicem o zaman bi sıkıntı çıkmazsa test ederim ama genel olarak bi sıkıntı görmedim fps oyunlarında güzel akıcılığı var.

Hocam aynen dediğin gibi Nvidia denetim masasından açıyorsun, çok bi test etmedim ghosting ışık sızması ve ölü piksele baktım ölü piksel çıkınca direk paketleyip iade oluşturdum zaten. İade kabul gördü ücret geri yatınca tekrar sipariş edicem o zaman bi sıkıntı çıkmazsa test ederim ama genel olarak bi sıkıntı görmedim fps oyunlarında güzel akıcılığı var.
Hocam değişime yollasaydınız indirim biterse nasıl alacaksınız

Geri