Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo Legion M300S Mouse 399 TL 🔥

Knispel

80+ Bronze
Hocam Hepsiburada zaten bu fiyatta bu indirim olduğu anlamına gelmiyor sadece diğer fiyatlardan daha ucuza satıyor akakçeninde zaten asıl amacı bu en ucuz nerede satılıyorsa onu gösteriyor en ucuz satılan şey indirim değildir eğerki en ucuz satılan şeyi indirim olarak algılıyorsan bütün akakçede satılan ürünleri burada indirim diye paylaşalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburada ilk defa bu fiyatta satışa sundu konudaki fareyi.

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
Aynn öyle hocam ürün aynı fiyat aynı bu indirim oluyor bence bi indirimin sözlük anlamını araştır öyle bi konuşalım hocam
gereksiz uzatıyorsun kankam, indirim değilsede sanane adam paylaşmış. 300 e mouse arayan varsa faydalandı mı? faydalandı. sana batan ne? indirim olması için 500den 400 e degılde 500den 100 e felan mı düşmesi lazım? dev indirimler forum felan mı burası? 5 tl indirimi bile paylaşır adam seni ne alakadar ediyor?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
gereksiz uzatıyorsun kankam, indirim değilsede sanane adam paylaşmış. 300 e mouse arayan varsa faydalandı mı? faydalandı. sana batan ne? indirim olması için 500den 400 e degılde 500den 100 e felan mı düşmesi lazım? dev indirimler forum felan mı burası? 5 tl indirimi bile paylaşır adam seni ne alakadar ediyor?
Ürün zaten 400dü indirim adı altında 400e konu açıldı bir yazı yazdım 20 kişi cevap verdi yazdığım yazının hangi köşesi size battıda bu kadar kişi cevap verme gereği duydu indirim olmayan birşeyi indirim diye paylaşırsan hu bir hatadır ve bu hatayı bende belirtmişim ve hatayı belirttim diye herkese batmış doğruları söyleyince birşeyler batıyor bizim milletimizin insanına

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
Ürün zaten 400dü indirim adı altında 400e konu açıldı bir yazı yazdım 20 kişi cevap verdi yazdığım yazının hangi köşesi size battıda bu kadar kişi cevap verme gereği duydu indirim olmayan birşeyi indirim diye paylaşırsan hu bir hatadır ve bu hatayı bende belirtmişim ve hatayı belirttim diye herkese batmış doğruları söyleyince birşeyler batıyor bizim milletimizin insanına
Ömer bir psikiyatriye görün la.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru