Cihan Erdogan
80+
En fp 24 inç monitörlerden. Fiyati 6 ay önceki halinde şu an Lenovo Legion
tabii ki alınır insanlar öyle bir lanse ediyor ki panel ismi değişince berbat bi görüntü ile karşılaşacakmışsın gibi.Va panel alınır mı sizce? Rekabetçi oyunlar için
bişey olmaz bu paraya 240 hz monitör at bi tanede ondan alıcamAlacakların bilgisine. VA Panel.
Alinir tabii ki yukarda arkadasin bahsettigi gibi berbat goruntu ile karsilasicaksin gibi anlatiyolar , yok oyle bisi.Va panel alınır mı sizce? Rekabetçi oyunlar için
ama bu 165 hz işte 24 inç olup 165hz e 5.5k verilmez 27 inç i o fiyattan satıyorlar hatta 5300 olması lazımLENOVO 24,5" LEGION R25i-30 4Ms 165Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LENOVO 24,5" LEGION R25i-30 4Ms 165Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ips panellisi 5500 tl iyi midir bu monitör
kötü mü ki fiyat olarakama bu 165 hz işte 24 inç olup 165hz e 5.5k verilmez 27 inç i o fiyattan satıyorlar hatta 5300 olması lazım![]()
fiyat olarak kötü demek bana düşmez ama daha iyi fiyatlara bulunabilir demek farklı marka modellerdenkötü mü ki fiyat olarak
kötü mü ki fiyat olarak
Leonvo R25 i-30 4500-4800TL fiyatlarında satılırken en çok tercih edilen ve en başarılı olan monitörlerde biriydi. Bence şu anki fiyatı da gayet iyi aslında. Paneli çok başarılı lenovo'nun bu modelinin. Bi de artık bu fiyatlara düzgün 24.inç 165-180hz monitör bulunmuyor hocam. MSI'ın bir monitörü var o ara sıra yine 4500lere düşüyor ama onun dışında fiyatlar arttı zaten. Ayrıca 1090p de 27inç genelde tercih edilmiyor.fiyat olarak kötü demek bana düşmez ama daha iyi fiyatlara bulunabilir demek farklı marka modellerden
anladım hocam 4.5 civarına düşerse alınır gibi duruyo amafiyat olarak kötü demek bana düşmez ama daha iyi fiyatlara bulunabilir demek farklı marka modellerden
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu linkten markaların fiyatlarına bakabilirsin 5.5k ya bunu vermezdimYükleniyor...
www.akakce.com
msi 2412f monitörü var arasındaki fark verilir mi lenovo için sizceLeonvo R25 i-30 4500-4800TL fiyatlarında satılırken en çok tercih edilen ve en başarılı olan monitörlerde biriydi. Bence şu anki fiyatı da gayet iyi aslında. Paneli çok başarılı lenovo'nun bu modelinin. Bi de artık bu fiyatlara düzgün 24.inç 165-180hz monitör bulunmuyor hocam. MSI'ın bir monitörü var o ara sıra yine 4500lere düşüyor ama onun dışında fiyatlar arttı zaten. Ayrıca 1090p de 27inç genelde tercih edilmiyor.
Aradaki 1000TL farka değmez bence. Lenovo kullanıyor olmama rağmen söylüyorum. MSI daha avantajlı şuan.anladım hocam 4.5 civarına düşerse alınır gibi duruyo ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
msi 2412f monitörü var arasındaki fark verilir mi lenovo için sizce