165 Hz 0.5 MS Acer monitor var fazladan insta burakxsrnBu ürünü alayım dedim ama fiyatı 4500 TL ye çıkmış. satıcı kimse telini bırakabilirmi. banka havale ile alalım bari?
Mesaj otomatik birleştirildi:
merhaba ben alayım iletişim verebilirmisin.
İnsta burakxsrnMonitöre görüntü olarak bittim. Harika benim göz zevkime hitap ediyor. Ölü piksel ısık sızması ghosting olmayan bir monitör var mı lonıva olarak merak ediyorum. Sadece görüntü yapmıslar. Varsa böyle sağlam monitör istediği fiyattan anlaşıp almak isterim farklı pivot monitör tavsiyesi olan varsa söyleyebilir onada açıpım.
Yazdım165 Hz 0.5 MS Acer monitor var fazladan insta burakxsrn
İnsta burakxsrn
Benimkide iade onaylanmış. Tekrar alsak sorunlu cıkarmı acabaİade aldılar sonunda değişim yada iade telep ettim iade yaptılar.
Dur bi bakayım kendi Monitörüme.arkadaşlar bakın bu monitörün ya siyahlarında bir sorun var ya ben ayarlayamadım hiçbir şekilde sağdaki lenovo sağdaki asus vg249Q bunu nasıl düzelticez ya
Alıntıyı görüntüle
@AydınZafer @oguuzysr
bir el atın hocam gerçekten berbat durumdayım kafayı yicem renkler asla tutmuyor çıldırıcamDur bi bakayım kendi Monitörüme.
bir el atın hocam gerçekten berbat durumdayım kafayı yicem renkler asla tutmuyor çıldırıcam
HDR hem OSD'den hem Windows'tan kapalı değil mi?arkadaşlar bakın bu monitörün ya siyahlarında bir sorun var ya ben ayarlayamadım hiçbir şekilde sağdaki lenovo sağdaki asus vg249Q bunu nasıl düzelticez ya
Alıntıyı görüntüle
@AydınZafer @oguuzysr
ayarlar nedir hocam ?Alıntıyı görüntüleBuyur hocam siyah ekran Çok kurcalamadım Hdr Game ModuAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
icc profili nasıl yüklenir ?HDR hem OSD'den hem Windows'tan kapalı değil mi?
ICC profilini yüklediniz mi?
Monitör ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?
Ayarları bilen biri paylaşırsa iyi olur valla ben de çok hakim değilim öle kullanıyorum
gri tonlarında baya bozma var o zaman hocamAlıntıyı görüntüleBuyur hocam siyah ekran Çok kurcalamadım Hdr Game ModuAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle