24 kasım indirimlerinde aldığım monitörde yaptığım testlerde 1 tane ölü piksel çıkmıştı. Onun harici hiç bir şekilde ghosting ve ciddi ışık sızması gibi problemler yaşamadım. Bir risk alıp hepsiburada satıcısı olduğu için onlara değişim için gönderdim. Bugün bana yenisini gönderdiler. Yaklaşık 1 hafta kadar sürdü. Bugün yaptığım testlerde bu sefer ölü piksel çıkmadı neyse ki. Ghosting de keza öyle. Yalnız monitör renkleri pivot özelliği bu fiyat bandında çok iyi olmasına rağmen, üstteki spallex in dediği gibi şu her pc açıldığında ya da yeniden başlatıldığında sağ üstte çıkan hertz göstergesi artık bıkkınlık seviyesine getirdi beni üründen. İlk gelende de böyleydi bunda da böyle. Kapatıyorum OSD menüsünden bir oyuna giriyorum bir sıkıntı yok, başka oyuna giriyorum hop beliriyor. Şunu tamamen kapatma yolunu bulana hediye kod vs bir şey göndereceğim artık bu kadar soğudum. Sırf bu yüzden 5 günüm var iade için iade etmeyi bile düşünüyorum. Ne saçma sapan iş ya neden kapatılmasına rağmen sürekli belirecek bir şey yaparsınız ki. Mis gibi monitör bu olay yüzünden oyun oynayasım, bilgisayarı yeniden başlatasım gelmiyor.