Neler Yeni

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Mert Can
HDR hem OSD'den hem Windows'tan kapalı değil mi?

ICC profilini yüklediniz mi?

Monitör ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?
ICC profili , OSD ve windowstan HDR bunları nasıl yapabiliriz? En iyi görüntü kalitesine ulaşabilmek için neleri değiştirmem gerekir?

Fantastiktürk

80+ Bronze
ayarlar nedir hocam ?

icc profili nasıl yüklenir ?
Monitörün tuşlarıyla menü açılıyor ya. Orada bir yerde Reset settings olması lazım. Ona basarak sıfırlamayı onaylayın.

Ardından buradaki dosyayı indirin ve rar'dan çıkarın. Aygıt yöneticisinde monitörler sekmesinde Genel PHP monitör'e sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştire basın. Bu dosyayı seçip ileri diyin.
ICC profili , OSD ve windowstan HDR bunları nasıl yapabiliriz? En iyi görüntü kalitesine ulaşabilmek için neleri değiştirmem gerekir?
ICC yukarıda anlattım. OSD dediğim monitörün tuşuyla açtığınız menü. Arkadaşın monitörde sıkıntı gözüktüğü için ayarlarını sıfırlamasını önerdim.

İdeal görüntü ayarları için bu menüden renk profillerinden Neutral'i seçin. HDR hem Windows'tan hem bu menüden kapalı olsun. Yalnızca HDR içerik oynatacağinızda her iki yerden açıyorsunuz. Açacağınız zaman HDR400'ü seçiyorsunuz. Dynamic Contrast (DCR) özelliğini rekabetçi oyunlar oynamadığinız zaman açabilirsiniz. Beğenirseniz kalsın. Parlaklığı ve kontrastı otomatik ayarlayarak daha iyi siyahlar vermesini sağlıyor.

panda55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Omer alkiz
Sanırım 200 civarı monitör kullanıp deneyimledim daha senin kadar şu şundan kesin iyidir diyemiyorum ama %100 Emin olduğum şey, yanlış ellerdeki elmas sadece bir taştır :) sen bu yorumu yazabilmek için Allah’a dualar etmiş gibi davranıyorsun neyse Omen ı da alıp iki cihaza ayar çekip bir VS atayım 👌
ışık sızması testi yaparmısın abi

murat eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
murat eren dikmener
arkadaşlar bende bu monitörden aldım ayarlarda overdrive diye bir şey var bu nedir bide bunun ayarını napayim bide arasıra refresh rate 50 60 a falan dusuyor sonra düzeliyor bu nedir?

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
Bende de ekranın değişik yerlerinde bu şekilde çizgiler çıkıyor ara ara mavi, yeşil vs. HDMI kablosundan olabilir diye başka bir kabloyla deniyorum şu an. İnş sorun kablodadır.
Alıntıyı görüntüle
Herkeste aynı. Ve lenovo bunu kabul etmiyor cidden rezalet. Adamlarla uğraşıyorum 2 haftadır yok mail at faturayı at seri numarasını yaz bilmem ne bir de ekran görüntüsü olarak isteyecek kadar acizler mail ekindeki faturayı açmaktan, seri numarasıda faturada yazıyor. Direkt nereden aldıysan iade iste arıza falan demeden 14 günlük hakkını kullanarak. Zaten iyi bir şey olsa 8 bit paneller 10k civarı bu fiyata satmazlar.

F0rves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Günay
Arkadaşlar merhaba. Monitörü bugün aldım. Kurdum, gerekli driverları indirdim fakat 60Hz'den ötesini göstermiyor. Bilgisayarımda DP girişi olmadığı için 2.1 HDMI ile bağladım acaba sorun ne olabilir ?
Bilgisayarım, acer aspire v5 571g

Özgürx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Özgür
Arkadaşlar samsung g3 165 aldım çok fazla ghosting vardı iade ettim bu monitörü alan arkadaşlar nasıl ghosting var mı pencere ekranını kaydırınca yazılar gidip geliyor mu

Top Bottom