Hoparlörleri nasıl? Birde 0,5 ms olmasına rağmen neden ghosting hissediliyor?1 haftadır Lenovo r25i 30 modelini kullanıyorum. Şuana kadar çok memnun kaldım. Her tarafa dönüyor olması çok büyük avantaj ekstra hoparlörde mevcut. 165 hz de kullanıyorum 180 hz yapınca 30 dk da bir geri 165 e düşmesi can sıkıcı monitor kapanıp yeniden açılıyor çünkü. Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin. Ghosting yok denecek kadar az renkler güzel parlaklık seviyesi iyi genel olarak söyleyebileceklerim bunlar.
Alabileceğin en iyi tepki süresi ve minimum ghosting bu monitörde kankaHoparlörleri nasıl? Birde 0,5 ms olmasına rağmen neden ghosting hissediliyor?
Bu monitörü çok duyuyorum. Lenovoya göre daha iyi görüntü kalitesi ve tepki süresi sunuyor mu?AOC 24G4X öneririm
bende senin gibi ikisi arasında kalmıştım 24G4X tercih ettimBu monitörü çok duyuyorum. Lenovoya göre daha iyi görüntü kalitesi ve tepki süresi sunuyor mu?
24G4X parlaklık ve pivot özelliği daha fazla ghosting oranı hiç yok 180 Hz 0.5 MS ne gerek var LG alıp oc yapmaya al aoc kafan rahatArkadaşlar bu fiyat aralığında hangisi tercih edilir? Baktıkça kafam karıştı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hoparlörlerin cok fazla sesi yok ama iş görüyor. Ghosting değeri dediğim gibi yok denecek kadar az overdrive 3 te kullanırken. Monitör akıcı hissettiriyor. Öneririm.Hoparlörleri nasıl? Birde 0,5 ms olmasına rağmen neden ghosting hissediliyor?