lenovo legion r25i-30

halil06

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar Lenovo R25 aldım şu an kullanıyorum ölü piksel ghosting çıkmadı IPS glow da çok az. Sorunsuz kullanıyorum 2 gündür memnunum bunu iade edip MSI G2422 alınır mı?
Sebebi Lenovo'da standby mode hatası alan çok kişi varmış acaba bu hata bütün R25i lerde var mı?

Alınmaz, msi g2422 berbat. En az 7 tane dezavantaj sayarım. r25i-30'un yorumları baya iyi, iade etmeni tavsiye etmem.

Hcoam bende kullaniyorum r25i henuz oyle bir hata almadim. Kolay kolay iade etmem cok memnunum urunden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizde etmeyin degmez

Druverları yükledinmi
Ne driveri Windows uptade bişi indirdi aygıt yöneticisinde görünmeye başladı monitör öbürü Lenovo nun proğramı ona gerek var mı

Hcoam bende kullaniyorum r25i henuz oyle bir hata almadim. Kolay kolay iade etmem cok memnunum urunden

Sizde etmeyin degmez
Ne zamandır kullanıyorsun

Ne driveri Windows uptade bişi indirdi aygıt yöneticisinde görünmeye başladı monitör öbürü Lenovo nun proğramı ona gerek var mı

Monitörün driverinı kurmadınmı?

Monitörün driverinı kurmadınmı?
Sen kullanıyor musun kullanıyorsan son driver tarihi nedir bende Windows uptade driver kurmadan önce aygıt yöneticisinde görünmüyordu kurduktan sonra monitör ismi göründü yani driver kurmuş oldum update üzerinden öyle değil mi

3 hafta oldu.

Geri