furkangorur
80+ Silver
Dahası
Bende Aldım da kaçıran varsa benden alabilir kapalı kutu. Hataydayım
nerde la
Bilmeden yorum yapıyorsun kardeşim istersen 50 yıldır kullan yeteri kadar bilgi sahibi değilsen yılların hiç bir önemi olmamaktaBen de 20 yıldır kullanıyorum,niye cevap veremeyecekmişim onu anlamadım
Tecrübe ettim söylüyorum.Evet kardeşim haklısın. Ben bu tür kampanyalar ile 5 adet ürün bile aldığım oldu gönderdi. Sana zaten ürün limiti veren hepsi burada bu üründen atıyorum max 2 adet alabilirsin diyen. Bunun sınırı aşılmadığı müddetçe kurallar dahilinde sana verilen limit kadar alabilirsin ve gönderilir. Burada boş beleş konuşup bilip bilmeden adetli alanların içine kurt düşürme
Kimse aldığı fiyattan vermez hayal kurma.kredi kartıyla alıp nakite çevirmek isteyen arkadaş varsa aldığı fiyattan nakit alabilirim konum istanbul dlfşdsfş
Tamam kardeşimBilmeden yorum yapıyorsun kardeşim istersen 50 yıldır kullan yeteri kadar bilgi sahibi değilsen yılların hiç bir önemi olmamakta
İmkansız fiyat değil aslında. Tanıtım stoğu. Maliyeti aşağı yukarı bu kadar.Tecrübe ettim söylüyorum.
Bu işin kokusu çıkıncaya kadar ilk kargolar çıkar fark edildiğinde toplu alanların 3.4.5 direk iptal olur bir iki tane alanlarınkini yoldan çekmeye çalışırlar.
5 adet ürün ve fiyatını paylaşın boş beleş kimmiş görelim bakalım siparişleriniz ihtimal dahilindeki fiyatlar mı yoksa imkansız fiyatlar mı
Fiyat algımız çok bozuk hangi fiyat imkansız hangi fiyat ihtimal dahilinde bu seviye dalgalı kurda pek hesap edemiyoruz.Tecrübe ettim söylüyorum.
Bu işin kokusu çıkıncaya kadar ilk kargolar çıkar fark edildiğinde toplu alanların 3.4.5 direk iptal olur bir iki tane alanlarınkini yoldan çekmeye çalışırlar.
5 adet ürün ve fiyatını paylaşın boş beleş kimmiş görelim bakalım siparişleriniz ihtimal dahilindeki fiyatlar mı yoksa imkansız fiyatlar mı
paşama bak aldığı fiyattan diye not düşüyor bir dekredi kartıyla alıp nakite çevirmek isteyen arkadaş varsa aldığı fiyattan nakit alabilirim konum istanbul dlfşdsfş
akşam maç var kuzenKimse aldığı fiyattan vermez hayal kurma.
lan nasıl aldın 30 dk dır sepete ekleyemıyomBende Aldım da kaçıran varsa benden alabilir kapalı kutu. Hataydayım