Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Görür
Bende Aldım da kaçıran varsa benden alabilir kapalı kutu. Hataydayım

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Y K

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
lappelduvide
kredi kartıyla alıp nakite çevirmek isteyen arkadaş varsa aldığı fiyattan nakit alabilirim konum istanbul dlfşdsfş

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Erdem çay
Evet kardeşim haklısın. Ben bu tür kampanyalar ile 5 adet ürün bile aldığım oldu gönderdi. Sana zaten ürün limiti veren hepsi burada bu üründen atıyorum max 2 adet alabilirsin diyen. Bunun sınırı aşılmadığı müddetçe kurallar dahilinde sana verilen limit kadar alabilirsin ve gönderilir. Burada boş beleş konuşup bilip bilmeden adetli alanların içine kurt düşürme
Tecrübe ettim söylüyorum.

Bu işin kokusu çıkıncaya kadar ilk kargolar çıkar fark edildiğinde toplu alanların 3.4.5 direk iptal olur bir iki tane alanlarınkini yoldan çekmeye çalışırlar.

5 adet ürün ve fiyatını paylaşın boş beleş kimmiş görelim bakalım siparişleriniz ihtimal dahilindeki fiyatlar mı yoksa imkansız fiyatlar mı

Ayrıca burda %50 civarı indirim var %400 %500 değil geleceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Ahmet Hakan

Bu işin kokusu çıkıncaya kadar ilk kargolar çıkar fark edildiğinde toplu alanların 3.4.5 direk iptal olur bir iki tane alanlarınkini yoldan çekmeye çalışırlar.

5 adet ürün ve fiyatını paylaşın boş beleş kimmiş görelim bakalım siparişleriniz ihtimal dahilindeki fiyatlar mı yoksa imkansız fiyatlar mı
İmkansız fiyat değil aslında. Tanıtım stoğu. Maliyeti aşağı yukarı bu kadar.

Birileri

80+

Fiyat algımız çok bozuk hangi fiyat imkansız hangi fiyat ihtimal dahilinde bu seviye dalgalı kurda pek hesap edemiyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,035
Üyeler
169,516
Son üye
socefoh4
Top Bottom