Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Baran Kut
Onu seçtim fiyatı da yazdım gönderdim talebi, ilk defa başvurdum bakalım ne olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlardan dönüş cevap güncelleme falan nasıl alınıyor, sms geliyor mu siteyi kontrol mi etmem gerek?
Siz THH'ye verdiniz mi?

Şikayet konusuna ne yazdınız ki :kekw: hafif copy pasta atam

fruko.gzz

80+ Silver
Onu seçtim fiyatı da yazdım gönderdim talebi, ilk defa başvurdum bakalım ne olacak

Bunlardan dönüş cevap güncelleme falan nasıl alınıyor, sms geliyor mu siteyi kontrol mi etmem gerek?
Bende verdim bakalım ne olacak.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Y K

THH'sonucu için eve kağıt gelir ama e devletten giriş yapılarak sitede takip yapılabilir süreç hakkında.

GirayHan

80+ Platinum
THH'sonucu için eve kağıt gelir ama e devletten giriş yapılarak sitede takip yapılabilir süreç hakkında.
gib'e üye olursan mail de geliyor sms'te bilgin olsun.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Y K
max 6 ay içinde sonuca bağlanır. bence thh verenler kazanacak. emsal monitörlerin fiyatlarını baz alırsa eger 2-3 bin indirim söz konusu olacaktır. bu da davayı lehine çevirir tüketicinin. firmaya güçlük oluşturacak bir tutar mevcut değil. ben alsaydım bende başvururdum bu arada.

çalınmış hesaplarla satılan 10 bin liralık ps5'i thh'ye vermiyoruz zaten. Satışı direkt HB olduğu için böyle bir şey yapmaması gerek. Satıyorsa arkasında duracak.

GirayHan

80+ Platinum
çalınmış hesaplarla satılan 10 bin liralık ps5'i thh'ye vermiyoruz zaten. Satışı direkt HB olduğu için böyle bir şey yapmaması gerek. Satıyorsa arkasında duracak.
başvurun hakkınızı arayın.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,596
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Siz THH'ye verdiniz mi?

Şikayet konusuna ne yazdınız ki :kekw: hafif copy pasta atam
Gptye satıcıyı ürün adını olayı falan yazdım ürünün gönderilmesini istiyom dedim metin çıkarttı, gelcek dediler vs vs detayları verirsin

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Y K

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Furkan
HB THH bilgilerini atmış bir arkadaş vardı bulamadım mesajını bir daha atabilir mi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,596
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
gib'e üye olursan mail de geliyor sms'te bilgin olsun.
Dijital vergi dairesi falan açıldı oradan mı yapıyoruz

HB THH bilgilerini atmış bir arkadaş vardı bulamadım mesajını bir daha atabilir mi
31. Sayfadaydı galiba

Gptye satıcıyı ürün adını olayı falan yazdım ürünün gönderilmesini istiyom dedim metin çıkarttı, gelcek dediler vs vs detayları verirsin
Ne gülüyonuz ya cillop gibi metin oldu :kekw: öncesinde şikayet dilekçesi yazar mısın, gerekli bilgileri vericem diyin

GirayHan

80+ Platinum
xxx tarihinde satıcısı hepsiburada olan xxxx marka ve model ürünü xxx fatura fiyatı ile internet üzerinden satın aldım.

satıcıya güçlük oluşturacak bir fiyatta satışa sunulmamasına rağmen hepsiburada firması satıştan kaçınıp hatalı fiyat bahanesi ile ürünümü iptal etmiştir.

xxx marka ürünün hepsiburada tarafından satın aldığım fatura tutarı bedelinde tarafıma yollanmasını talep ediyorum.

İlk mesajda ki görseli de pdf formatında eklemeyi unutmayın dilekçenize.

böyle basit bir dilekçe yeterli thh verirken.

Dijital vergi dairesi falan açıldı oradan mı yapıyoruz

31. Sayfadaydı galiba

Ne gülüyonuz ya cillop gibi metin oldu :kekw: öncesinde şikayet dilekçesi yazar mısın, gerekli bilgileri vericem diyin
aynen interaktif vergi dairesine girip profilden tüm bilgilerini güncellersen anlık sms mail yada tebligat tarafına ulaşacaktır online olarak. ptt'yi beklemene gerek kalmadan da tebligatları açabilirsin.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Baran Kut

fruko.gzz

80+ Silver
İlk mesajda ki görseli de pdf formatında eklemeyi unutmayın dilekçenize.
Hocam onu koymadım ama lenovo danışmanıyla konuşurken fiyat geçiyor orada o yeterli olur herhalde

Yoksa silip yeni mi yüklesem

Top Bottom