indirim kurdu
80+
iptal olacak ürüne 15 sayfa yazmışlar vah vah
iptal olacak ürüne 15 sayfa yazmışlar vah vah
Bunlara güven olmaz hocam. Güya sabah da geliyordu monitör Lansman fiyatı cart curt demişlerdi şimdi kupona kadar indik yarına kupon da vermezler unuttururlar giderTam bağlanıp dilencektim bunu görünce saldım, kupon gelince yazar mısınız gelmezse yazalım
Bunlara güven olmaz hocam. Güya sabah da geliyordu monitör Lansman fiyatı cart curt demişlerdi şimdi kupona kadar indik yarına kupon da vermezler unuttururlar gider
1/3 fiyatına ürün olmaz thh reddeder, hadi bı ihtimal kabul etti hb karşı dava açar avukat masrafını da size kitler. Unutun yani
Avukat masrafını zor kitler de thh kabul sayısı aşırı az olur bence.1/3 fiyatına ürün olmaz thh reddeder, hadi bı ihtimal kabul etti hb karşı dava açar avukat masrafını da size kitler. Unutun yani
yok artık.1/3 fiyatına ürün olmaz thh reddeder, hadi bı ihtimal kabul etti hb karşı dava açar avukat masrafını da size kitler. Unutun yani
Zarara ugratiyorsun firmayı, thh başvurundan onay çıkarsa açacak tabiGüzel lansman yaptılar ama, kendilerine sövdürerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırdır, biz satılan ürünü kartımızla anında ödeme yapmaktan mı yargılanacağız? nereye dava açıyor?
Zarara ugratiyorsun firmayı, thh başvurundan onay çıkarsa açacak tabi
Şu an zarara uğramıyor zaten okuma yazman yok herhaldeZarara uğramak istemiyorlar ise saatlerce satış yapıp, saatler sonra iptal etmesinler. Akıl problemleri mi var? Gelen stok rakamı belli, satış rakamı belli. Ben neden zarara uğratayım firmayı.
HB uğraşmıyor hocam o dediklerine, çok daha büyük çaplı satış olsaydı belki söz konusu olurdu.Zarara ugratiyorsun firmayı, thh başvurundan onay çıkarsa açacak tabi
2010da mı yaşıyorsun kral ya dikkat ettim de attığın yorumlara