Yok hocam sözüm meclisten dışarı.Ben uyandıran ya da soran kişilerden değilim.
Hocam genelde bu gibi durumlarda ne kadarlık bir kupon tanımlıyorlar ?Bende de iptal oldu da ücreti mi kupon aldın yoksa ekstra kupon mu tanımlandı? Maksat biz de faydalanalım
Aynen çok bilmiş 10luk ergenim ben ders ver bana hadi telefon numaran vs varsa onu atta görüntülü ders almak isterim.Senin gibi ergenlere ders veriyorum.
Ergen olduğun mh yi 2132131 kez arayıp mail yazmandan ve konuda flood yapmandan belliydi.Aynen çok bilmiş 10luk ergenim ben ders ver bana hadi telefon numaran vs varsa onu atta görüntülü ders almak isterim.
Hocam yalvar yakar aldım inan ben de bilmiyorum herkese yollayacaklar sakız parası herhaldeHocam genelde bu gibi durumlarda ne kadarlık bir kupon tanımlıyorlar ?
il, ilçe kısmına neler yazdın adres vs
bana orta parmak gösterdiler kupon mupon yok dedilerHocam yalvar yakar aldım inan ben de bilmiyorum herkese yollayacaklar sakız parası herhaldeAlıntıyı görüntüle
50 tl yüklüyorlar geneldeHocam yalvar yakar aldım inan ben de bilmiyorum herkese yollayacaklar sakız parası herhaldeAlıntıyı görüntüle
Aynen yazma şeklinden ne kadar Şizofren olduğunu anlayabiliyorum.Ergen olduğun mh yi 2132131 kez arayıp mail yazmandan ve konuda flood yapmandan belliydi.
Tam bağlanıp dilencektim bunu görünce saldım, kupon gelince yazar mısınız gelmezse yazalımHocam yalvar yakar aldım inan ben de bilmiyorum herkese yollayacaklar sakız parası herhaldeAlıntıyı görüntüle
Bence oto kupon yokTam bağlanıp dilencektim bunu görünce saldım, kupon gelince yazar mısınız gelmezse yazalım