3 kere baştan yükledim her seferinde bir şeyi unutuyorumo en önemlisi
kanıtlaman lazım baştan yükle.
App kısmından ss alacağım web sayfasından incelediğimizi düşünmesinler diyeo en önemlisi
Bu fotoları atsam yeter mi ki hocam? Herkes aynı fotoları atacak ama o nasıl olacak?o en önemlisi
Elemanlara bak ya ses kaydı alsaydın keşke.Az önce aradılar beni hbden. Fiyat hatasını görünce anında kaldırdık siteden dediler. Ben de 6 saat sonra yanlış söylüyorsunuz dedim, adam sustu. Daha önceki alışverişlerimde de siparişi alıp iptal ettiniz ama adidas ayakkabı lehime sonuçlandı dedim, hemen telefonu kapattı.
Ben de şimdi siparişin ekran görüntüsü, siparişin alındığına dair e-posta, buradan paylaşılan lenovo ve hb müşteri hizmetleri yazışmalarını ek yapıp başvuru yaptım.
Sana ne seni bağlayan nedir? Hb elemanı mısın sen?Elemanlara bak ya ses kaydı alsaydın keşke.
aynenSana ne seni bağlayan nedir? Hb elemanı mısın sen?
Öyle olmaz hocam daha THH'de hepimiz hakkımızı aramalıyız. Hepsiburada'nın batması lazım(!)hacı sen bitmişsin ya. bu kadar kendine fazla yüklenme altı üstü bir monitör adam hepsiburadadaki elemana laf atmış onu bile yanlış anlamışsın. bu kadar yüklenmeyin kendinize bir monitör için ruh sağlığınızı kaybedeceksiniz