Fiyatlandırma hatası olduğunu bal gibi bilerek ürün alıp, iptal olunca thh başvurup burada da indirimdi vermeleri lazım demek hangi seviye bir kurnazlık çözemedim
Hocam ne bal gibi hatası o zaman Lenovo danışmanlarıda fiyat teyitli lansman fiyatımız güvenli bi şekilde alabilirsiniz demeyecek. Bu ürünü kim aldıysa hakkı kurnazlıkla yakından uzaktan alakası yok.
Fiyatlandırma hatası olduğunu bal gibi bilerek ürün alıp, iptal olunca thh başvurup burada da indirimdi vermeleri lazım demek hangi seviye bir kurnazlık çözemedim
Başüstüne, var mı başka istek? Burada süreci anlatıyoruz. Sen başka yere gidebilirsin.
04.02.2025 İtibariyle talebime geri döndüler, THH kararını kabul edip kupon tanımladılar. 4299 TL'den sipariş geçtim. Yok ceza yermişim, yok avukat faiziyle geri alırmış mış mış, gelin bakalım şimdi konuya bakın ekran görüntüsüne.
Başüstüne, var mı başka istek? Burada süreci anlatıyoruz. Sen başka yere gidebilirsin.
04.02.2025 İtibariyle talebime geri döndüler, THH kararını kabul edip kupon tanımladılar. 4299 TL'den sipariş geçtim. Yok ceza yermişim, yok avukat faiziyle geri alırmış mış mış, gelin bakalım şimdi konuya bakın ekran görüntüsüne.
Benimde kabul edildi bugün itibariyle aradım hbyi talep açtılar alacağı. İnşallah hepimizin ürünü sıkıntısız ghostingsiz ışık sızmasız gelir. Uğraşasım yok daha monitörle.
Taraflar tüketici hakem heyeti kararının tebliğinden itibaren 15 gün içinde tüketici hakem heyetinin veya tüketicinin yerleşim yerinin bulunduğu yerdeki tüketici mahkemesine, tüketici mahkemesi bulunmayan yerlerde asliye hukuk mahkemesine karara karşı itiraz edebilir.
Benimde kabul edildi bugün itibariyle aradım hbyi talep açtılar alacağı. İnşallah hepimizin ürünü sıkıntısız ghostingsiz ışık sızmasız gelir. Uğraşasım yok daha monitörle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam mahkeme değil itiraz tipi bir şey yazıyordu ama detayını bilmiyorum bi araştırın isterseniz.
inşallah valla, onu da beni arayıp kupon tanımlayan elemana sordum da, standart prosedür uygulanır, değişim yada iade gerekiyorsa teknik ekip bakar yönlendirir dedi. Hayırlısı bakalım, kargoya verdiler benim ürünü.