Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Fiyatlandırma hatası olduğunu bal gibi bilerek ürün alıp, iptal olunca thh başvurup burada da indirimdi vermeleri lazım demek hangi seviye bir kurnazlık çözemedim
Hocam ne bal gibi hatası o zaman Lenovo danışmanlarıda fiyat teyitli lansman fiyatımız güvenli bi şekilde alabilirsiniz demeyecek. Bu ürünü kim aldıysa hakkı kurnazlıkla yakından uzaktan alakası yok.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fiyatlandırma hatası olduğunu bal gibi bilerek ürün alıp, iptal olunca thh başvurup burada da indirimdi vermeleri lazım demek hangi seviye bir kurnazlık çözemedim
4 liraya satılmadı 4bin liraya satıldı. 6bindi o zamanki fiyatı.

Penguen

80+ Silver
Gençler tamam alan almış bi konuyu 50 kere hortlatmayın tartışmanızı başka yerde yapın

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Y K
Gençler tamam alan almış bi konuyu 50 kere hortlatmayın tartışmanızı başka yerde yapın

Başüstüne, var mı başka istek? Burada süreci anlatıyoruz. Sen başka yere gidebilirsin.

04.02.2025 İtibariyle talebime geri döndüler, THH kararını kabul edip kupon tanımladılar. 4299 TL'den sipariş geçtim. Yok ceza yermişim, yok avukat faiziyle geri alırmış mış mış, gelin bakalım şimdi konuya bakın ekran görüntüsüne.

1738665780952.png

1738665877178.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa erdemli
Başüstüne, var mı başka istek? Burada süreci anlatıyoruz. Sen başka yere gidebilirsin.

04.02.2025 İtibariyle talebime geri döndüler, THH kararını kabul edip kupon tanımladılar. 4299 TL'den sipariş geçtim. Yok ceza yermişim, yok avukat faiziyle geri alırmış mış mış, gelin bakalım şimdi konuya bakın ekran görüntüsüne.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Keşke benimkide kabul olsaydı thh reddetti

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Y K

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Y K

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Benimde kabul edildi bugün itibariyle aradım hbyi talep açtılar alacağı. İnşallah hepimizin ürünü sıkıntısız ghostingsiz ışık sızmasız gelir. Uğraşasım yok daha monitörle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mahkemeye vermek gerekiyormuş galiba hocam da o işlerden hiç anlamıyorum valla.öyle mi siz biliyormusumuz
Hocam mahkeme değil itiraz tipi bir şey yazıyordu ama detayını bilmiyorum bi araştırın isterseniz.

MegaWolt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet
Beni aramadılar, ben de arayıp talep oluşturdum, kararı ek olarak talebe eklememi istediler. En kısa sürede sorunsuz hallolur umarım.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Y K
Mahkemeye vermek gerekiyormuş galiba hocam da o işlerden hiç anlamıyorum valla.öyle mi siz biliyormusumuz

Taraflar tüketici hakem heyeti kararının tebliğinden itibaren 15 gün içinde tüketici hakem heyetinin veya tüketicinin yerleşim yerinin bulunduğu yerdeki tüketici mahkemesine, tüketici mahkemesi bulunmayan yerlerde asliye hukuk mahkemesine karara karşı itiraz edebilir.

Benimde kabul edildi bugün itibariyle aradım hbyi talep açtılar alacağı. İnşallah hepimizin ürünü sıkıntısız ghostingsiz ışık sızmasız gelir. Uğraşasım yok daha monitörle.

Hocam mahkeme değil itiraz tipi bir şey yazıyordu ama detayını bilmiyorum bi araştırın isterseniz.

inşallah valla, onu da beni arayıp kupon tanımlayan elemana sordum da, standart prosedür uygulanır, değişim yada iade gerekiyorsa teknik ekip bakar yönlendirir dedi. Hayırlısı bakalım, kargoya verdiler benim ürünü.

Beni aramadılar, ben de arayıp talep oluşturdum, kararı ek olarak talebe eklememi istediler. En kısa sürede sorunsuz hallolur umarım.

tam 7 gün sürdü benim işlem, Çağatay bey ile yazıştık, en son aradı bilgi verdi, kupon tanımladılar, satın alırken indirim uyguladı, süreç bu şekilde.

Top Bottom