harbicindirim
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Ölü piksel sayıca fazla ya da göze batan bir yerde değilse pek sıkıntı değil. Asıl ışik sızmasına dikkat etmeleri lazım.5800 e almıştım kasımda. Memnunum almak isteyenler alabilir ancak şans işi ölü piksele dikkat edin.
2K'yı kaldıracak bir sisteminiz olması lazım. Çözünürlük arttıkça daha güçlü ekran kartı lazım olur.Gercekten alınır mı 1080p gececem deyermi hoperlorum var usb girislerim var 165hz monitorum lenovo oda deyermi gecmeye
1350-1500 arası kontrastı var bu modlein ve tepki süreleri gayet hızlı.
Indirim bekliyordum geldi valla yapıştımBedava. 1080p fiyatına:
İnceleme - (12 Nisan 2025 GÜNCELLENDİ) Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi
okudum ama piyasada çok fazla yorum vardı o zaman bugün alıyorum Bir defa Türkçe yorumları geçin siz. Türkiye'de doğru dürüst monitör inceleyen ve öğreten kimse yok (Çok az takipçili görmediğim kanallar varsa bilmem). Dolayısıyla monitörden anlayan birini bulamıyorsunuz. Forumlar falan...forum.donanimarsivi.com
Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com
Bende bir tane çektim.
içinden displayport kablo çıkıyor mu ?3 gün arayla 2 tane sipariş verdim ölü piksel vs. çıkmadı ikisi de tertemiz geldi. Tavsiye ederim güzel monitör. displayport 1.4 kullanıyor kendi kablosu ile 2k da 180hz 10bit verebiliyor direkt dp.1.4 olarka gördü. Freesync güzel çalışıyor bir de ekran kartındaki boştayken yükske bellek kullanımı sorunu bu monitörle çözüldü.
Evet çıkıyor.Bende bir tane çektim.
içinden displayport kablo çıkıyor mu ?