LG'nin modeli ne?3 gün arayla 2 tane sipariş verdim ölü piksel vs. çıkmadı ikisi de tertemiz geldi. Tavsiye ederim güzel monitör. displayport 1.4 kullanıyor kendi kablosu ile 2k da 180hz 10bit verebiliyor direkt dp.1.4 olarka gördü. Freesync güzel çalışıyor bir de ekran kartındaki boştayken yükske bellek kullanımı sorunu bu monitörle çözüldü.Renk doğruluğu ışık homojenliği güzel LG Ultragear ile aynı hatta daha iyi.
Çıkıyor üstelik dp 1.4 versiyon kablo çıkıyor piyasadan kablo alsan çoğunluğu dp 1.2 vesa lisanslı lisanslı dp1.4 kablo almaya kalksan en ucuz 500 tl den başlıyor bu bile bir artı. Ve gerçen kablo hbr destekli 1.4Bende bir tane çektim.
içinden displayport kablo çıkıyor mu ?
Evet ekran kartim 5070 sistem ilerde 9070xt gecmeyi dusunuyorum2K'yı kaldıracak bir sisteminiz olması lazım. Çözünürlük arttıkça daha güçlü ekran kartı lazım olur.
1350-1500 arası kontrastı var bu modlein ve tepki süreleri gayet hızlı.
o nasıl oluyo 6200 TL reis6200 TL ye geldi. Bedava bence
Hocam nasıl 6200 geldi, hangi kart ile6200 TL ye geldi. Bedava bence
O zaman geçilir. Daha yeni 7800XT bir sistem için tekrar aldim.Evet ekran kartim 5070 sistem ilerde 9070xt gecmeyi dusunuyorum
Nasil geldi6200 TL ye geldi. Bedava bence
Hocam selamlar, aynı zamanda tasarım da yapıyorum. R25i-30 kullanıyorum ondan geçeceğim, renk anlamında da bir güncelleme / iyileştirme var mıdır? Çok güzel incelemişsiniz okudum ekstradan bir sormak istedim.O zaman geçilir. Daha yeni 7800XT bir sistem için tekrar aldim.
Rakibi yok şu anda. Rakipleri stokta kalmamış hiç.
Görsel paylaşta görelim ne indirimi ile 6200 geldi. Ortaya bir şey atıyorsunuz gerisini getirin.6200 TL ye geldi. Bedava bence
Hocam ortaya bir şey atmadım. Bana o fiyata geldi çünkü. Bozuk ürün göndermişlerdi. 700 TL para iadesi yapmışlar. Ne zamandan beri Hepsiburada bakiyesi olarak duruyormuş haberim yok. Öyle 6200 TL'ye geldi pardon direk yazınca yanlış anlaşılmisimGörsel paylaşta görelim ne indirimi ile 6200 geldi. Ortaya bir şey atıyorsunuz gerisini getirin.
Hocam ortaya bir şey atmadım. Bana o fiyata geldi çünkü. Bozuk ürün göndermişlerdi. 700 TL para iadesi yapmışlar. Ne zamandan beri Hepsiburada bakiyesi olarak duruyormuş haberim yok. Öyle 6200 TL'ye geldi pardon direk yazınca yanlış anlaşılmisimGörsel paylaşta görelim ne indirimi ile 6200 geldi. Ortaya bir şey atıyorsunuz gerisini getirin.
R25i'nin 2K versiyonu gibi hocam. Renk olarak pek fark göremezsiniz.Hocam selamlar, aynı zamanda tasarım da yapıyorum. R25i-30 kullanıyorum ondan geçeceğim, renk anlamında da bir güncelleme / iyileştirme var mıdır? Çok güzel incelemişsiniz okudum ekstradan bir sormak istedim.