Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 2K IPS 180HZ 6699TL

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Kadir Diri
Kötü bir VA Battlefield gibi oyunlarda şu sorunu yaşatır:
Yuakrıda belirttiğim üzere istediğiniz özelliklerde iyi bir VA bilmiyorum. Bilmediğim olabilir bu arada ama o fiyattaki tüm VA'ları açıp hepsinin testini bulmaya uğraşıp tek tek okuyacak vaktim yok şu an maalesef 💁‍♂️
Bütçe söylerseniz IPS önerebilirim ama.
Hocam öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Halen 12 yıl önce aldığım monitörü kullanıyorum ; ghosting yok denecek kadar az, ölü piksel hiç yok. Şimdi yukarıda attığınız videoları izleyip oyuna girdim dikkatimi çektiği için black smearingde yokmuş. Oyunları ultra ayarlarda 1920x1080 p de akıcı bir şekilde oynuyorum. (Sadece fps i 60 a sınırladığımda). Fps ayarlarını açtığım zaman anlık droplar yaşıyorum, forumdan bir arkadaşta monitörün 60 hz olduğu için demişti. O yüzden değiştirmek istemiştim. Birsüre daha beklemeyi düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim hocam.
Edit : Monitörüm s23b350 samsung 60 hz

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Halen 12 yıl önce aldığım monitörü kullanıyorum ; ghosting yok denecek kadar az, ölü piksel hiç yok. Şimdi yukarıda attığınız videoları izleyip oyuna girdim dikkatimi çektiği için black smearingde yokmuş. Oyunları ultra ayarlarda 1920x1080 p de akıcı bir şekilde oynuyorum. (Sadece fps i 60 a sınırladığımda). Fps ayarlarını açtığım zaman anlık droplar yaşıyorum, forumdan bir arkadaşta monitörün 60 hz olduğu için demişti. O yüzden değiştirmek istemiştim. Birsüre daha beklemeyi düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim hocam.
Edit : Monitörüm s23b350 samsung 60 hz
Monitörün Hz'i ile yaşadığınız sorun tamamen alakasız onu da belirteyim. Ama monitör değişmenizi tavsiye ederim beklemekten ziyade. Kaliteli olsun diye ultra ayarlarda açtığınız oyunu kaliteli görebilmek için kaliteli bir monitör lazım :) Ayrıca sisteminiz 2K da destekliyor yanlış değilsem. 2K'ya geçerek daha da kaliteli yapabilirsiniz. Elinizdeki monitör çok çok eski ve sisteme yakışmıyor.

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Kadir Diri
Monitörün Hz'i ile yaşadığınız sorun tamamen alakasız onu da belirteyim. Ama monitör değişmenizi tavsiye ederim beklemekten ziyade. Kaliteli olsun diye ultra ayarlarda açtığınız oyunu kaliteli görebilmek için kaliteli bir monitör lazım :) Ayrıca sisteminiz 2K da destekliyor yanlış değilsem. 2K'ya geçerek daha da kaliteli yapabilirsiniz. Elinizdeki monitör çok çok eski ve sisteme yakışmıyor.
Tavsiyenizi bekliyorum hocam :)

GrittyFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Felix Nageron
Bu cihazı hiç macbook ile deneyimleme şansınız oldu mu? Lenovo monitörü almayı düşünüyorum. Scaling problemleri yaşanabiliyor. Bu yüzden deneyimlemiş birisi yazabilirse öğrenmiş oluruz.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Can Çötür

Visa. KARTA ÖZEL 6699TL
Baya populer bir monitör 1-2 olu piksel çıktığı olmuş ancak Hepsiburada oldugundan iade yaparsiniz.
Bu fiyatta rakipsiz
Hocam hepsiburada pişmanlıktır monitör için değişime gönderdim 1 ay sonra ölü piksel çıktı 2 günde cevaplamaları lazım 5 gün oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hepsiburada pişmanlıktır monitör için değişime gönderdim 1 ay sonra ölü piksel çıktı 2 günde cevaplamaları lazım 5 gün oldu
Değişim istemiştim galiba onarım yapıyolar kaç kere geri dönüş olsun dedim talep oluşturdum cevap yok

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Kadir Diri

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Özür dilerim sizide uğraştırdım. 8-10k diyelim
Sorun değil. Şu konuyu okumanız yeterlidir:
Ekstra sorunuz olursa cevaplarım.

Sisteminizin problemi için de ayrı konu açmanızı öneririm. Normal değil yaşadığınız. O konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Kadir Diri
Sorun değil. Şu konuyu okumanız yeterlidir:
Ekstra sorunuz olursa cevaplarım.

Sisteminizin problemi için de ayrı konu açmanızı öneririm. Normal değil yaşadığınız. O konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Çok Teşekkür ederim hocam, sorun düzeldi zaten fps ayarlarını kısıtlayınca problem olmuyor. Önerdiğiniz monitörlerden 3 tanesi ekledim yarın güzel bir indirim yakalarsam alacağım inşallah. Gönlüm Philips'ten yana :) Son olarak 180hz-240hz arasında çok fark varmı. 240hz öneriniz varsa onlarıda incelemek isterim.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok Teşekkür ederim hocam, sorun düzeldi zaten fps ayarlarını kısıtlayınca problem olmuyor. Önerdiğiniz monitörlerden 3 tanesi ekledim yarın güzel bir indirim yakalarsam alacağım inşallah. Gönlüm Philips'ten yana :) Son olarak 180hz-240hz arasında çok fark varmı. 240hz öneriniz varsa onlarıda incelemek isterim.
G274QPX=en iyi görüntü kalitesi, bir tık yavaş ve ghosting var ama ciddi bir durum yok. Üst düzeyde rekabetçi dışında sıkınti olmaz. Siyahlar VA gibi sorun yapmaz. Anlamayan fark etmez.
LG 27GR83Q-B=Hem hızlı hem görüntü iyi ama G274QPX ile arasındaki göruntü kalitesi farkı fark edilir.

Satıcısı bunlar gibi iyi olmayan ama monitör olarak yine iyi olan Gigabyte M27Q X ve Asus VG27AQML1A'yi da takip edin.
Not: M27Q X için kalite kontrolüne garanti vermiyorum.

Evet fark olur. Sistem destekliyorsa ve para varsa almakta fayda var.

flamerood

80+

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Forumda olay çıkaran monitör :D
Ama gördük ki aslında devasa bir indirim değilmiş. Evet o zaman için iyi bir indirimdi zira 2K fiyatları bu şekilde düşmemişti. Ama devam eden zamanlarda düştüğü için fiyat efsane olmadı. Yalnızca indirimdi.

Bu senenin en iyi indirimi (OLED'ler hariç) Philips 27M2N5500'tü. 5999TL gibi komedi bir rakama düştü. Kimse takmadı ama onu. Halbuki Lenovo ile aynı ama daha iyi kalitekontrollü bir üründü.
Belki de stoğun çok az olması neden olmuş olabilir 🤷🏻‍♂️
Edit: LG 24GS60F-B de iyiydi.

Son düzenleme:
Top Bottom