Neler Yeni

Lenovo legion R27QE gerçek tepki süresi?

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes Gezicioğlu
Uzdu, zaman problemim yok benimde sansimi deneyesim var
Şansını dene hocam güzel monitör fiyatına göre ama minimum 2-3 kere değişim gerekecek gibi çünkü ekranın tam ortasında ölü piksel kalite kontrolde harbi problemleri var ama ürün sıfır kapalı kutuydu başka birinin iadesi gelmemiş en azından :ROFLMAO:

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Alper Uğurcan
Şansını dene hocam güzel monitör fiyatına göre ama minimum 2-3 kere değişim gerekecek gibi çünkü ekranın tam ortasında ölü piksel kalite kontrolde harbi problemleri var ama ürün sıfır kapalı kutuydu başka birinin iadesi gelmemiş en azından :ROFLMAO:
Denemek mantikli ama diyelim olu piksel cikmadi

sonrasinda bir problem cikma sansi ne acaba

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes Gezicioğlu

Zannetmiyorum daha problem çıkacağını tüm testleri yaptığınızda sağlam ise 15 günlük süre var sonuçta o ara test etmiş olursun hocam daha sonra hiç birinden şikayet görmedim okumadım 3-5 ay geçti böyle oldu diyen kimse yazmadığına göre sağlam yakalayanlar keyfine bakıyor 😂

focusford

80+
Zannetmiyorum daha problem çıkacağını tüm testleri yaptığınızda sağlam ise 15 günlük süre var sonuçta o ara test etmiş olursun hocam daha sonra hiç birinden şikayet görmedim okumadım 3-5 ay geçti böyle oldu diyen kimse yazmadığına göre sağlam yakalayanlar keyfine bakıyor 😂
geldimi monitör tekrar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 6900ken almıştım gerçek değer ne bilmiyorum ama fps için bi gecikme problemi yaşamadım veya hissetmedim
monitörün üst köşelerinde boşluk varmı sizde

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes Gezicioğlu
geldimi monitör tekrar

monitörün üst köşelerinde boşluk varmı sizde
Monitör geldi şuanda tertemiz şekilde kullanıyorum varsada ben görmüyorum görünürde yok Boşluktan kastınız nedir Siyah köşeleri diyorsanız önceki monitörümdede vardı bundada var problem olan bir şey değil

Tertemiz gelmiş bulunmakta varsada ben görmüyorum görünürde yok hocam kullanmaya başladım :)

Son düzenleme:

focusford

80+
Monitör geldi şuanda tertemiz şekilde kullanıyorum varsada ben görmüyorum görünürde yok Boşluktan kastınız nedir Siyah köşeleri diyorsanız önceki monitörümdede vardı bundada var problem olan bir şey değil

Tertemiz gelmiş bulunmakta varsada ben görmüyorum görünürde yok hocam kullanmaya başladım :)
Özelden ilettim

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Alper Uğurcan

Hayirli olsun nasil guzel mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,382
Üyeler
172,823
Son üye
ferit ferdinat
Top Bottom