işlemci çok kötü geldi bana hocamEkran karti evet ama 50k da normal hocam o kart
işlemci çok kötü geldi bana hocamEkran karti evet ama 50k da normal hocam o kart
hocam yorumunuz hoşuma gitti. aldığım laptop hakkında ne düşünüyorsunuz ?Tek kelime ile CPU REZİL. İdare eder vs bile denilemez. 4050'lere koyuyorlar bunu. R7 7735HS bile İ5 12500H dengi iken 12. Nesil İ5 bile etmeyen bir CPU'ya 4070 ve mükemmel ekran koymuşlar. Gpu ve panele yazık gerçekten. Ayrıca dahili GPU bulunmaması = sürekli 4070'in açık olması, bu sebeple de 1-2 saatten fazla bataryada kullanamamak demek. Prize bağlı yaşarsınız
1080P ekran işimi görür diyen R9 7940HS - RTX 4070 140W Tuf A15 bakabilir 53K idi sıfırı. En azından adam akıllı CPU kullanmış olursunuz + dahili gpu ile en az 5-6 saat ekran süresi alırsınız.
12450 ye esit diye biliyorum hocam 12500 daha gucluTek kelime ile CPU REZİL. İdare eder vs bile denilemez. 4050'lere koyuyorlar bunu. R7 7735HS bile İ5 12500H dengi iken 12. Nesil İ5 bile etmeyen bir CPU'ya 4070 ve mükemmel ekran koymuşlar. Gpu ve panele yazık gerçekten. Ayrıca dahili GPU bulunmaması = sürekli 4070'in açık olması, bu sebeple de 1-2 saatten fazla bataryada kullanamamak demek. Prize bağlı yaşarsınız
1080P ekran işimi görür diyen R9 7940HS - RTX 4070 140W Tuf A15 bakabilir 53K idi sıfırı. En azından adam akıllı CPU kullanmış olursunuz + dahili gpu ile en az 5-6 saat ekran süresi alırsınız.
HOcqm hala laptobunuzu mu soruyorsunuz cidden ? Kimse o laptopa o kadar verilir demez. iade edin ya da kullanin devam edin.hocam yorumunuz hoşuma gitti. aldığım laptop hakkında ne düşünüyorsunuz ?
diğer arkadaşın da yorumunu merak ettim. iade etmek gibi bir niyetim başından beri yoktu. ederi 33 34k laptopun öyle inanılmaz pahalı felan değil yani o kadar verilir mi konusu kişiye kalmış. arkadaşın bakış açısı hoşuma gitti sordum12450 ye esit diye biliyorum hocam 12500 daha guclu
Mesaj otomatik birleştirildi:
HOcqm hala laptobunuzu mu soruyorsunuz cidden ? Kimse o laptopa o kadar verilir demez. iade edin ya da kullanin devam edin.
O kadar verilir mi konusu kisiye kalmis degil hocam. 100k ya 4060 alirsin o zaman abi onun fiyati o zaten ben oyle aldim kaziklanmadim dersin.diğer arkadaşın da yorumunu merak ettim. iade etmek gibi bir niyetim başından beri yoktu. ederi 33 34k laptopun öyle inanılmaz pahalı felan değil yani o kadar verilir mi konusu kişiye kalmış. arkadaşın bakış açısı hoşuma gitti sordum
ne alakası var ? boş boş çok bilmiş gibi konuşuyorsunuz. hadi bana 37k ya 4060 lı laptop önersene ? işlemcisi iyi olacak ama işlemci önemli 13650hx veya daha iyi bir işlemciye sahip olan bir model bekliyorum senden çok bilmişO kadar verilir mi konusu kisiye kalmis degil hocam. 100k ya 4060 alirsin o zaman abi onun fiyati o zaten ben oyle aldim kaziklanmadim dersin.