GirayHan
80+ Platinum
baktım güzek monıtormus alaıyorum bi tane eyw2x 3 watt dahili hoparlör hdr10 ips panel 400 nit parlaklık 0.5 ms tepki süresi wled arka aydınlatması var.
alınır.
Güzelde 24 inç aldım ölü piksek çıktı. Hdr 8. Ghostng çıktı. Işık sızması çıktı. Sans faktörüde var tabi ama genel lenovo monitör yorumlarına bakabilirsin .2x 3 watt dahili hoparlör hdr10 ips panel 400 nit parlaklık 0.5 ms tepki süresi wled arka aydınlatması var.
alınır.
çıkar ölü piksel bir çok monitörde çıkar normal. monitör panel teknolojisi ayrı bir dünya. yeterli özeni göstermiyorlar. ışık sızması ve ölü piksel tamamen şans ve üretim kaynaklı bir problem. temelinde maaliyet yatıyor.Güzelde 24 inç aldım ölü piksek çıktı. Hdr 8. Ghostng çıktı. Işık sızması çıktı. Sans faktörüde var tabi ama genel lenovo monitör yorumlarına bakabilirsin .
parlaklık ve srgb ile kurtarıyor. 27 inch 2k 27 üstü 4k tercih edilmeli tabi. ama 1080p'de büyük ekran oynamak isteyenler de azımsanacak kadar az değil. bu tamamen sahip olduğun donanım ve bütçeye bağlı.Monitör özellikleri güzel duruyor. 27 inç FHD düşük kalmış bir tek.