37-38 bin TL bütçede bu laptop alınır mı? Bilgileriniz ve fikirleriniz nelerdir?
peki ne alınabilirAlınmaz anakartı problem.
Beklentiniz nedir ? Ofis işlerinde mi kullanacaksınız yoksa oyun mu ?peki ne alınabilir
Oyun oynamak benim için daha önemliBeklentiniz nedir ? Ofis işlerinde mi kullanacaksınız yoksa oyun mu ?
Direkt marka ve model ismi veremem çünkü piyasa da sorun ithaf edilmeyen model kalmadı ama HX serisi LOQ asla almayın hem de 12450HX ise o.Oyun oynamak benim için daha önemli
Hxlerde ne sorun var ki? İ7 ve i9 içşn konuşuyorumDirekt marka ve model ismi veremem çünkü piyasa da sorun ithaf edilmeyen model kalmadı ama HX serisi LOQ asla almayın hem de 12450HX ise o.
Hocam siz yine de en azından daha iyi olduğunu bildiğiniz model varsa yardımcı olursanız benim için çok iyi olurDirekt marka ve model ismi veremem çünkü piyasa da sorun ithaf edilmeyen model kalmadı ama HX serisi LOQ asla almayın hem de 12450HX ise o.
Hxlerde ne sorun var ki? İ7 ve i9 içşn konuşuyorum
Bu başlıktaki model hariç çoğu modele aynı bakışla bakıyorum ben marka ayırmam.Hocam siz yine de en azından daha iyi olduğunu bildiğiniz model varsa yardımcı olursanız benim için çok iyi olur
Lenovo için değil tanıdığımda i9 13980hx kullanıyor dellinMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu başlıktaki model hariç çoğu modele aynı bakışla bakıyorum ben marka ayırmam.
F/P oranı şu an kriteriniz olmalı bu bütçeye zaten çok seçeneğiniz yok. LOQ'un diğer modelleri daha az riskli ama i512450HX en riskli olanıdır.
Videoda ki öyle demiyor yoksa ben Lenovo önermeyerek bir şey kazanmıyorum bana savunma yapmanızın anlamını sorabilir miyim ?Lenovo için değil tanıdığımda i9 13980hx kullanıyor dellin
Nerde savunma yapıyorum tam olarakVideoda ki öyle demiyor yoksa ben Lenovo önermeyerek bir şey kazanmıyorum bana savunma yapmanızın anlamını sorabilir miyim ?
Konu sahibinin sorduğu modelinin incelemelerini paylaştım işte sorun ne diye sormadın mı sen ? Ben İ7 HX ve İ9 HX'leri demiyorum İ5 HX'leri diyorum.Nerde savunma yapıyorum tam olaraksana soru sordum sadece neden hx serisi önermiyorsun diye bilmediğim bir şey varsa öğrenmek için dedim monsterın i7 12hxliside var başja arkadaşımda ısınma hariç sorun olmadı 1.5 2 yıldır soru sordum ne kurdun kafandan aşırı saçma düşünüyorsun basit bir soru sordum
![]()