Lenovo LOQ 15IAX9 gtı20 alınır mı?

Direkt marka ve model ismi veremem çünkü piyasa da sorun ithaf edilmeyen model kalmadı ama HX serisi LOQ asla almayın hem de 12450HX ise o.
Hocam siz yine de en azından daha iyi olduğunu bildiğiniz model varsa yardımcı olursanız benim için çok iyi olur

Hxlerde ne sorun var ki? İ7 ve i9 içşn konuşuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İ7HX olandan da bir şikayet var videoda.
Hocam siz yine de en azından daha iyi olduğunu bildiğiniz model varsa yardımcı olursanız benim için çok iyi olur
Bu başlıktaki model hariç çoğu modele aynı bakışla bakıyorum ben marka ayırmam.
F/P oranı şu an kriteriniz olmalı bu bütçeye zaten çok seçeneğiniz yok. LOQ'un diğer modelleri daha az riskli ama i512450HX en riskli olanıdır.

Son düzenleme:

Bu başlıktaki model hariç çoğu modele aynı bakışla bakıyorum ben marka ayırmam.
F/P oranı şu an kriteriniz olmalı bu bütçeye zaten çok seçeneğiniz yok. LOQ'un diğer modelleri daha az riskli ama i512450HX en riskli olanıdır.
Lenovo için değil tanıdığımda i9 13980hx kullanıyor dellin

Videoda ki öyle demiyor yoksa ben Lenovo önermeyerek bir şey kazanmıyorum bana savunma yapmanızın anlamını sorabilir miyim ?
Nerde savunma yapıyorum tam olarak :D sana soru sordum sadece neden hx serisi önermiyorsun diye bilmediğim bir şey varsa öğrenmek için dedim monsterın i7 12hxliside var başja arkadaşımda ısınma hariç sorun olmadı 1.5 2 yıldır soru sordum ne kurdun kafandan aşırı saçma düşünüyorsun basit bir soru sordum :D

Konu sahibine sen elinde İ5 12450HX ve 4060 ile alakası olmayan tanıdığının modelini önermeye devam edebilirsin ama unutma forumda zibilyon tane loq anakartı hakkında konu var daha doğrusu forumlarda bu konulardan çok var ve diğer markalara modellere oranla 100 kat daha fazla. Sadece uyarmak istedim konu sahibinin başı ağırır ise bu konuda seni ilgilendiriyor bu.

Modelin birebir aynısı: https://www.technopat.net/sosyal/konu/lenovo-loq-15iax9-anakart-yanmasi.3577797/

Nerde savunma yapıyorum tam olarak :D sana soru sordum sadece neden hx serisi önermiyorsun diye bilmediğim bir şey varsa öğrenmek için dedim monsterın i7 12hxliside var başja arkadaşımda ısınma hariç sorun olmadı 1.5 2 yıldır soru sordum ne kurdun kafandan aşırı saçma düşünüyorsun basit bir soru sordum :D
Konu sahibinin sorduğu modelinin incelemelerini paylaştım işte sorun ne diye sormadın mı sen ? Ben İ7 HX ve İ9 HX'leri demiyorum İ5 HX'leri diyorum.

Attığım videoda sorunun cevabı var zaten orada i7HX olana da değinmişler.

Son düzenleme:
Geri