Neler Yeni

Lenovo LOQ 15IAX9 vs ASUS TUF A15

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Jiyu no Tame Ni
Bütçe
26
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar.
Birkaç gündür laptopları araştırıyorum ve en çok önerilen 2 laptop arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Not: Hepsiburada güvenilir satıcıdan ya da Amazon'dan almayı düşünüyorum 6-9 peşin taksit ile o yüzden N11 vs önermeyin.
Yarın Hepsiburada'da kampanya olacağı söyleniyor ve bu laptoplar da indirime düşebilir, o yüzden size danışmak istiyorum.
Bu laptoplarla ilgili forumdaki bütün konu ve yorumlara baktım ama yine de konu açmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Laptoptan beklentilerim:
- Serin ve sessiz çalışması. Kasma, donma, ısınma ve kronik sorunları olmaması.
-Hoparlör, mikrofon ve kamera gibi özelliklerinin de iyi olması çünkü bunları aktif olarak kullanacağım. ( özellikle hoparlör ve mikrofon )
  • Valorant ve PUBG gibi oyunları yüksek ayarlarda akıcı şekilde drop olmadan oynatması.
  • 11 yıldır eski bir laptop kullanıyorum, LoL de 30 FPS ile oynuyorum. Başka bilgisayar alma imkanım olmadı, alabiliyorken uzun ömürlü ve sorun çıkarmayacak beni üzmeyecek bir bilgisayar almak ve uzun yıllar keyifle kullanabilmek istiyorum. Teşekkürler
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00006JU7J0https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000068RZ7HGönlüm Lenovo LOQ'dan yana fakat oyunlarda pil azalması oluyormuş 170W adaptörü olduğu için ve servise gönderip test edilmesi ve onaylanırsa da 230W adaptör gelmesi gerekiyormuş. Tüm bu süreç 2-3 hafta sürüyormuş ve ben o sırada laptopu kullanamayacakmışım :(
Sizce Valorant ve PUBG gibi oyunlarda da pil azalması olur mu, pile ya da laptopa zararı dokunur mu? Limiti mi sabitlemeli miyim?
230W adaptörün olduğu senaryoda Lenovo daha iyi diyebilir miyiz yoksa yine de ASUS mudur?

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Mehmet B
Bence Aus tuf her konuda daha iyi , sadece ısınma sorunu için armour create i silerek yerine g-helper yüklemeniz gerkli böylelikle ısınma sorunu ortadaan kalkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Jiyu no Tame Ni
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iki kişi geri dönüş yapmış ikisi de farklı laptoplar önerdi :(
nereye sorsam hep farklı cevaplar alıyorum ve kararsız kalıyorum ya

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Mehmet B
g helperla bile ısındığı söyleniyor
Hocam cihazda ısınma sorunu bir nebze var fakat cihaz çok sessiz çalışıyor hatta boşta kullanırken fan bile çalıştırımıyor. oyun oynarken g helper ile watt sınırlaması yapınca ısınma sorunuda ortadan kalkıyor.
loqa göre çok fazla artı yönü var ;
pili loqdan çok iyi
kasa kalitesi daha iyi
pil azalma sorunu yok .

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Jiyu no Tame Ni
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazda ısınma sorunu bir nebze var fakat cihaz çok sessiz çalışıyor hatta boşta kullanırken fan bile çalıştırımıyor. oyun oynarken g helper ile watt sınırlaması yapınca ısınma sorunuda ortadan kalkıyor.
loqa göre çok fazla artı yönü var ;
pili loqdan çok iyi
kasa kalitesi daha iyi
pil azalma sorunu yok .
Ben de çok kararsızım bu yüzden , açıkçası lenovo da adaptör sorunu olmasa lenovo alırım.
Hepsiburadanın indirimi olacak bugün onu bekleyeceğim , duruma göre artık.
Lenovo loq alsam adaptör hallolduktan sonra pişmanlık yaşar mıyım ?

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Mehmet B
Ben de çok kararsızım bu yüzden , açıkçası lenovo da adaptör sorunu olmasa lenovo alırım.
Hepsiburadanın indirimi olacak bugün onu bekleyeceğim , duruma göre artık.
Lenovo loq alsam adaptör hallolduktan sonra pişmanlık yaşar mıyım ?
hocam asusta yarı metal kasa var bence asusu tercih edin

Top Bottom