🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

arkadaşlar bu cihazın rami ssd'si satıcı tarafından yükseltilmiş, soru cevapta öyle yazıyor. sizce iptal etmeli mi? kullandığı ram ssd nedir bilinmez, bir de kutu açılmış oldu sonuçta

Son düzenleme:
arkadaşlar bu cihazın rami ssd'si satıcı tarafından yükseltilmiş, soru cevapta öyle yazıyor. sizce iptal etmeli mi? kullandığı ram ssd nedir bilinmez, bir de kutu açılmış oldu sonuçta
Hocam ram için değil ssd için yazılmış yüksek ihtimalle "yükseltilmiş" ibaresi. Soru cevap kısmında verdikleri ürün model kodu 83JG006ETR bunu aratınca çıkan modelin ssd hariç bütün özellikleri aynı. Takılan ssdnin ne olduğunu bu başlıktaki bizden önce almış kişiler söyleyebilir sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2011 den kalma lenovo y50 modeli biraz upgrade yaptım hala canavar 😂
Bende de Lenovo flex 3 diye bir model var hocam 8 yıl oldu sanırım. Hiç düşünmezdim tekrar Lenovo alacağımı 😄

Son düzenleme:
Hocam ram için değil ssd için yazılmış yüksek ihtimalle "yükseltilmiş" ibaresi. Soru cevap kısmında verdikleri ürün model kodu 83JG006ETR bunu aratınca çıkan modelin ssd hariç bütün özellikleri aynı. Takılan ssdnin ne olduğunu bu başlıktaki bizden önce almış kişiler söyleyebilir sanırım

Bende de Lenovo flex 3 diye bir model var hocam 8 yıl oldu sanırım. Hiç düşünmezdim tekrar Lenovo alacağımı 😄
ben iptal ettim hocam. ne olduğu belirli değil, şunu satın aldım sıfır kutu yükseltme yok aradaki farka kendim ssd alır takarım en azından hiç açılmamış ürün olur .

Alacak varsa 2 TB 16GB ile 24GB ram arasında 100 tl fark var. 24 GB tercih edip alsın. Üstteki arkadaşın attığında da 1 TB 48 GB ram 52 bin TL'ye geliyor. O da iyi fiyat.

ben iptal ettim hocam. ne olduğu belirli değil, şunu satın aldım sıfır kutu yükseltme yok aradaki farka kendim ssd alır takarım en azından hiç açılmamış ürün olur .
Hocam 36gb ram, 1tb ssd versiyonu 50.600 geliyor aklımı çelmediniz değil.

hocam satıcıya yazdım, 24 gb 512 olan hariç hepsi satıcı yükseltmeli. ben kendim ssd yükseltirim, ram da single channel olsa da 24 yeter.
Hocam konudaki 24 GB 1TB da fabrikasyon çıkışlı model. Eğer aradaki 5k farkı verebilecekseniz 1 TB modeli tercih edin derim.

Hocam konudaki 24 GB 1TB da fabrikasyon çıkışlı model. Eğer aradaki 5k farkı verebilecekseniz 1 TB modeli tercih edin derim.
onu görmemiştim hocam, artık iptal etmem zor kartlarda limit kalmadı, en kötü 5kya samsung 990 1tb alırım 1.5tb depolamam olmuş olur aynı paraya hem de samsung 990.

Sepetist satıcısında yine yükseltilmiş olması biraz sıkıntı ama 24+12 ram ve 1tb ssd olması iyi ya. 50.600 fiyatı bir de satıcının puanı ve yorumları daha iyi diğer satıcdan. Arada kaldım cidden

Düzenleme: Sepetist satıcısına 24+12 modelinde eklenilen ramin mhz değerini ve ssd nin markasını sordum "kaydını tutmuyoruz" diye bir cevap geldi. Sanırım 4800mhz ram eklemişler cevap gelmediğine göre

Son düzenleme:
7. sayfaya bakarsanız bir önceki indirim döneminde satın alan arkadaşlardan biri ssd modellerini yazmış. Ben de şöyle bırakayım. Ram modellerini yazmamış etiketleyip sorabiliriz belki. @Superior
1764317928663.webp

@ibrahimakay hocam ram bilgilerini yazabilir misiniz?

arkadaşlar selam,
şimdi bu cihazın ryzen 7 250 işlemci ve rtx 5060 ekran kartlı olanından, satıcı tarafından hiç kurcalanmamış, kapalı kutu şekilde alabilmek için hangi versiyonunu satın almam gerekli?
kafam karıştı, sırf bu sorunun cevabını alabilmek için üye oldum 😅

Sepetist satıcısında yine yükseltilmiş olması biraz sıkıntı ama 24+12 ram ve 1tb ssd olması iyi ya. 50.600 fiyatı bir de satıcının puanı ve yorumları daha iyi diğer satıcdan. Arada kaldım cidden

Düzenleme: Sepetist satıcısına 24+12 modelinde eklenilen ramin mhz değerini ve ssd nin markasını sordum "kaydını tutmuyoruz" diye bir cevap geldi. Sanırım 4800mhz ram eklemişler cevap gelmediğine göre
Evet sepetist satıcısında eklenen ramler 4800mhz satıcıya sorduk. Tuzakmış cidden bir tık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri