Hocam ram için değil ssd için yazılmış yüksek ihtimalle "yükseltilmiş" ibaresi. Soru cevap kısmında verdikleri ürün model kodu 83JG006ETR bunu aratınca çıkan modelin ssd hariç bütün özellikleri aynı. Takılan ssdnin ne olduğunu bu başlıktaki bizden önce almış kişiler söyleyebilir sanırımarkadaşlar bu cihazın rami ssd'si satıcı tarafından yükseltilmiş, soru cevapta öyle yazıyor. sizce iptal etmeli mi? kullandığı ram ssd nedir bilinmez, bir de kutu açılmış oldu sonuçta
Bende de Lenovo flex 3 diye bir model var hocam 8 yıl oldu sanırım. Hiç düşünmezdim tekrar Lenovo alacağımı2011 den kalma lenovo y50 modeli biraz upgrade yaptım hala canavar![]()
ben iptal ettim hocam. ne olduğu belirli değil, şunu satın aldım sıfır kutu yükseltme yok aradaki farka kendim ssd alır takarım en azından hiç açılmamış ürün olur .Hocam ram için değil ssd için yazılmış yüksek ihtimalle "yükseltilmiş" ibaresi. Soru cevap kısmında verdikleri ürün model kodu 83JG006ETR bunu aratınca çıkan modelin ssd hariç bütün özellikleri aynı. Takılan ssdnin ne olduğunu bu başlıktaki bizden önce almış kişiler söyleyebilir sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende de Lenovo flex 3 diye bir model var hocam 8 yıl oldu sanırım. Hiç düşünmezdim tekrar Lenovo alacağımı![]()
Hocam 36gb ram, 1tb ssd versiyonu 50.600 geliyor aklımı çelmediniz değil.ben iptal ettim hocam. ne olduğu belirli değil, şunu satın aldım sıfır kutu yükseltme yok aradaki farka kendim ssd alır takarım en azından hiç açılmamış ürün olur .
![]()
LENOVO LOQ 15AHP10 AI AMD Ryzen7 250 24GB 512GB RTX5060 15.6FHD IPS 144Hz FreeDos 83JG006FTR Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ 15AHP10 AI AMD Ryzen7 250 24GB 512GB RTX5060 15.6FHD IPS 144Hz FreeDos 83JG006FTR Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
hocam satıcıya yazdım, 24 gb 512 olan hariç hepsi satıcı yükseltmeli. ben kendim ssd yükseltirim, ram da single channel olsa da 24 yeter.Hocam 36gb ram, 1tb ssd versiyonu 50.600 geliyor aklımı çelmediniz değil.
Hocam konudaki 24 GB 1TB da fabrikasyon çıkışlı model. Eğer aradaki 5k farkı verebilecekseniz 1 TB modeli tercih edin derim.hocam satıcıya yazdım, 24 gb 512 olan hariç hepsi satıcı yükseltmeli. ben kendim ssd yükseltirim, ram da single channel olsa da 24 yeter.
onu görmemiştim hocam, artık iptal etmem zor kartlarda limit kalmadı, en kötü 5kya samsung 990 1tb alırım 1.5tb depolamam olmuş olur aynı paraya hem de samsung 990.Hocam konudaki 24 GB 1TB da fabrikasyon çıkışlı model. Eğer aradaki 5k farkı verebilecekseniz 1 TB modeli tercih edin derim.
Evet sepetist satıcısında eklenen ramler 4800mhz satıcıya sorduk. Tuzakmış cidden bir tıkSepetist satıcısında yine yükseltilmiş olması biraz sıkıntı ama 24+12 ram ve 1tb ssd olması iyi ya. 50.600 fiyatı bir de satıcının puanı ve yorumları daha iyi diğer satıcdan. Arada kaldım cidden
Düzenleme: Sepetist satıcısına 24+12 modelinde eklenilen ramin mhz değerini ve ssd nin markasını sordum "kaydını tutmuyoruz" diye bir cevap geldi. Sanırım 4800mhz ram eklemişler cevap gelmediğine göre