Y ymree13 80+ Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 112 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Yunus Emre 11 Kasım 2024 #14 Bios ekranında ctrl+s yaptınız mı?
ju3x 80+ Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 20 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Kerem 11 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 mfatihonur yazmış: deneyip bilgi verir misin? Devamı için tıklayın... Ssd seçtim ve Windows kurulumunu şu anda tamamlıyorum her şey için teşekkürler
mfatihonur yazmış: deneyip bilgi verir misin? Devamı için tıklayın... Ssd seçtim ve Windows kurulumunu şu anda tamamlıyorum her şey için teşekkürler
mfatihonur 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 336 Dahası Reaksiyon skoru 97 İsim fatih Steam spresh Twitter oaafatih Discord fatih9 11 Kasım 2024 #16 ju3x yazmış: Seçtim ve oldu gibi şu anda yüklemek için konumu seçin bu etapta yazıyor SSD mi seçeceğim flash belleği. Mi Devamı için tıklayın... ssd tabi ki flash belleğe dokunma Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 ju3x yazmış: Ssd seçtim ve Windows kurulumunu şu anda tamamlıyorum her şey için teşekkürler Devamı için tıklayın... ne demek rica ederim
ju3x yazmış: Seçtim ve oldu gibi şu anda yüklemek için konumu seçin bu etapta yazıyor SSD mi seçeceğim flash belleği. Mi Devamı için tıklayın... ssd tabi ki flash belleğe dokunma Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 ju3x yazmış: Ssd seçtim ve Windows kurulumunu şu anda tamamlıyorum her şey için teşekkürler Devamı için tıklayın... ne demek rica ederim