🔥İndirim Lenovo LOQ Ryzen 5 8645HS RTX 4060 35.000 TL

Worl ve maximum a peşin fiyatına 6 taksit de oluyor gayet iyi bence bu fiyata

Ağırlığı biraz yüksek, dükkanda test etme şansım oldu. Şahsen ben asus tuf a15 tercih ederim. 5060 laptoplar da tanıtıldı, satışa çıkmak üzere, bu fiyata çıkmaz ama gene de beklemekte fayda var, 4060'ların fiyatlarını aşağı çekebilir.

Ağırlığı biraz yüksek, dükkanda test etme şansım oldu. Şahsen ben asus tuf a15 tercih ederim. 5060 laptoplar da tanıtıldı, satışa çıkmak üzere, bu fiyata çıkmaz ama gene de beklemekte fayda var, 4060'ların fiyatlarını aşağı çekebilir.
Ben şahsen rtx 5050li laptopları bekliyorum, performans olarak rtx 4060dan %5 daha güçsüz olabilir ama yeni teknolojiler barındırıyor ve bence fiyatları da 40 bin tl civarında olacak gibi.

Ben şahsen rtx 5050li laptopları bekliyorum, performans olarak rtx 4060dan %5 daha güçsüz olabilir ama yeni teknolojiler barındırıyor ve bence fiyatları da 40 bin tl civarında olacak gibi.
Neyi bekliyorsunuz tam olarak? Fiyat olarak 40bin hayal kurmuşsunuz bu arada.

Fiyatının en iyisi diyebilirim.

Hocam 5050den bahsediyoruz nvidia çıkış fiyatı 250 dolar olan bir kart :D 60 bin TL'ye 5060lı 32 ram 1 tb ssdli ve çok iyi bir işlemcili laptop şu an ön siparişte, 5050nin fiyatı 5060a göre daha düşük ve daha düşük işlemci ile gelecek vede 16 ram 512 ssd ile beraber 40 bin civarına bulunabilecek. Piyasayı bilmeden bana hayal kurmuşsunuz demeniz son yıllarda beni en çok güldüren cümlelerden birisi oldu gerçekten :D

5050 laptoplar 8 gb vram ile gelecek. 40 bin bandında gelecek bence de. Ama daha o laptopların çıkmasına var. 5060lar önce çıkacak.
Attığın alet qhd 300hz ekran 16 çekirdek işlemci 32 gb ram içeriyor. Tabi ki 60 bin olacak. İyi bile fiyat.

5050 laptoplar 8 gb vram ile gelecek. 40 bin bandında gelecek bence de. Ama daha o laptopların çıkmasına var. 5060lar önce çıkacak.

Attığın alet qhd 300hz ekran 16 çekirdek işlemci 32 gb ram içeriyor. Tabi ki 60 bin olacak. İyi bile fiyat.
Attığım zaten üst seviye bir laptop, ve bileşenlerine göre uygun fiyatlı. Yine de 40bin civarına çıkması tamamen hayal ürünü, 40bine sorunsuz 4060 laptop zor bulunuyor.

Lenovo Loq serisinde anakart problemi var diyorlardı.Tüm serilerimi kapsıyor?

Bunda anakart yanması problemi var, bunun rakibi victuslarda Hall sensör problemi var. Kafaları yersin bu fiyat bandında alınacak laptop bulmak çok zor.

Asus tuf serisi kullanmış birisi olarak uzak durmanızı tavsiye ederim leş bir laptoptur bu model hakkında bilgim yok ama asus tuf'a yanaşmayın boşta 60 70 dereceler de gezen saçma bir laptop.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,891
Üyeler
175,124
Son üye
emisteryis
Geri