bilgilendirme için teşekkürler...
monitörde hoparlör yok ondan ses yok. Neden gönderdin hoparlör alacaksın onaİtopyadan Msi G2412 Almıştım renklerini beğenmedim yarım gün kullanıp toplayıp geri gönderdim iade için. 3 gündür ses yok sizce iade alırlar mı ? almaları lazım yani ona göre bunuda alabilirim. 2 tane monitör elimde kalmasın sonra bilen var mı ?
renklerini beğenmedim hocam hoparlör ile alakası yok iade etmek istedim gönderdim yarım gün kullanıp alırlar demi ?monitörde hoparlör yok ondan ses yok. Neden gönderdin hoparlör alacaksın ona
14 Gün geçmedi ise iade olur.renklerini beğenmedim hocam hoparlör ile alakası yok iade etmek istedim gönderdim yarım gün kullanıp alırlar demi ?
yarım gün kullanıp gönderdim 3 gündür adamlardan ses yok monitörden değil14 Gün geçmedi ise iade olur.
Bundan daha iyisi yok
Konu sahibini etiketle hocam o ekler@B1L0 https://psref.lenovo.com/Detail/Lenovo_Monitors/Lenovo_Legion_R25i_30?M=67B7GACBTK linki konuya ekleyebilir misin
Gigabyte gf24 paneli mi daha iyi yoksa bu mu bilgin var mıPanel bu sanırsam:
AUO M250HAN01.B Overview
AUO M250HAN01.B datasheet 1 files, 530 stocks, 1 suppliers, price, photos, compatible model. a-Si TFT-LCD, 24.5', 1920×1080, 400 nit, 1000:1 (Typ.), 16.7M color, 165Hz, WLED, LVDS (4 ch, 8-bit)www.panelook.com