Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo r25i-30 - 4399₺

sanalask

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yalın akarsu
Ölü piksel çık var demişler ancak bende aldım ancak sorun yok, teknoloji işi şans işidir ne zaman anlayacaksınız? En kral monitörde hile ölü piksel olabilir, olmayacak diye bir şey yok.
Banada dün ulaştı kontrolleri yaptım ölü piksel yoktu. Işık sızması minimum seviyede ghosting sanırım az biraz var

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
benim de elime dün geldi g24f2 den geçtim ölü piksel ghosting falan sorunu yok ama nedense böyle bir pikselleşmeler mi görüyorum renk ayarını mı yapamadım anlamadım önceki monitöre alışkanlıktan mı öyle geliyor bilemedim ufak tefek gözüm alışamadı gibi bakalım alışır umarım

sanalask

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yalın akarsu
Ben de aldım 5 dakika önce hadi hayırlısı inşallah sağlam gelir. Yorumlar germiyor değil😅
Çok şükür dün elime ulaştı ölü piksel, ışık sızması yoktu. Çok az glosting var sanırım. Sizde ne durumda :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim de elime dün geldi g24f2 den geçtim ölü piksel ghosting falan sorunu yok ama nedense böyle bir pikselleşmeler mi görüyorum renk ayarını mı yapamadım anlamadım önceki monitöre alışkanlıktan mı öyle geliyor bilemedim ufak tefek gözüm alışamadı gibi bakalım alışır umarım
Hocam başka monitörden geçiş olduğundan diye düşünüyorum. Bende olsa dikkatimi çekerdi heralde. Testleri yaptım kutusuna koydum köşeye kaldırdım ne zaman kullanırım belli değil :) panel koduna bile unuttum bakamadım. Bir ara çıkartıp panel koduna bakacağım

Gamze3310

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gamze Çelik
1720289517944.png

Bu monitörler neden hep böyle öne doğru uzuyor masama sığmayacak diye almaya korkuyorum arkadaki stand 10 cm olsa aradaki monitörü tutan aparat 10 cm olsa monitöre dibinden bakacakmışız gibi duruyor masa 70 cm

Westron0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İlke Akın
Alıntıyı görüntüle
Bu monitörler neden hep böyle öne doğru uzuyor masama sığmayacak diye almaya korkuyorum arkadaki stand 10 cm olsa aradaki monitörü tutan aparat 10 cm olsa monitöre dibinden bakacakmışız gibi duruyor masa 70 cm
Kanka masan küçükse alma bence, ayakları çok büyük bunun

sanalask

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yalın akarsu
overdrive 2 yerine göre 3 öneririm, gecikme değeri olarak fark var.
Ürün henüz kullanma fırsatıö olmadı. Kullanmaya başladığımda değeri 3 yaparım. Başka öneriniz varsa kullanmaya başladığımda onlarıda uygularım. Öneriniz içinde teşekkürler.

Westron0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İlke Akın
Ürün henüz kullanma fırsatıö olmadı. Kullanmaya başladığımda değeri 3 yaparım. Başka öneriniz varsa kullanmaya başladığımda onlarıda uygularım. Öneriniz içinde teşekkürler.
Color settings yerinden color tempi neutral yap.

Top Bottom