Valla kenarda köşelerde ışık sızması varsa hikayeli oyunlar eziyetten başka bir şey olmuyorBu kadar ışık sızması yoktur bile fotoğrafta öyle çıktığına bakma , dene istiyosan , en azından benim kullandıklarımda öyleydi
İlk defa duyuyorum cidden , doğrudurValla kenarda köşelerde ışık sızması varsa hikayeli oyunlar eziyetten başka bir şey olmuyor
Ben alt sag ve özellikle sol altın sizi çok rahatsız edeceğini düşünüyorum. Oyunlarda bir deneyin işterseniziade edeyim mi hocam?
İlk defa duyuyorum cidden , doğrudur
Rdr oynuyorum gecenin karanlığı. Adam sol alt köşede. Siyah olsa bir şeyler göreceğim. Ama ışık sızması olan yer parladığı için göremiyordum. Bakış acini değiştirince düzeliyor ama onla kim uğraşacakİlk defa duyuyorum cidden , doğrudur
O neymiş öyle yaBen alt sag ve özellikle sol altın sizi çok rahatsız edeceğini düşünüyorum. Oyunlarda bir deneyin işterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rdr oynuyorum gecenin karanlığı. Adam sol alt köşede. Siyah olsa bir şeyler göreceğim. Ama ışık sızması olan yer parladığı için göremiyordum. Bakış acini değiştirince düzeliyor ama onla kim uğraşacak
bu görseli nerden buldunuz hocamHocam ipste siyah renkler öyle malesef va alırsan da siyahı güzel oluyor ghosting oluyor gülün dikenine katlanacaksın mecbur
Sol va / Sağ ips
Youtube dan ips , va panel karşılaştırmalarına bakabilirsin hocam ama ips her türlü daha iyidir benim fikrim , aldığım asus va panel monitörü ghostingden kullanamadım aynı modelin ipsini kullanıyorum şu an bir sıkıntı yaşamadımbu görseli nerden buldunuz hocam
iade edip gigabyte g24f-2 alasım var. cidden moralim bozuldu )
knk iade ettinmi?Selamlar. Monitörü kurar kurmaz hiçbir ayarla oynamadan ölü piksel testi ve ışık sızması testine baktım. Işık sızmasında kafam çok karıştı. Sizce ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle