Neler Yeni

Lenovo R25i-30 Işık Sızması Sorunu

keNNj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tolgahan Öztürk
Selamlar. Monitörü kurar kurmaz hiçbir ayarla oynamadan ölü piksel testi ve ışık sızması testine baktım. Işık sızmasında kafam çok karıştı. Sizce ne yapmalıyım?
IMG_7813.jpeg
IMG_7814.jpeg
IMG_7815.jpeg

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu kadar ışık sızması yoktur bile fotoğrafta öyle çıktığına bakma , dene istiyosan , en azından benim kullandıklarımda öyleydi :D
Valla kenarda köşelerde ışık sızması varsa hikayeli oyunlar eziyetten başka bir şey olmuyor

SadeceSeyf

80+ Gold
iade edeyim mi hocam?
Ben alt sag ve özellikle sol altın sizi çok rahatsız edeceğini düşünüyorum. Oyunlarda bir deneyin işterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk defa duyuyorum cidden , doğrudur

İlk defa duyuyorum cidden , doğrudur
Rdr oynuyorum gecenin karanlığı. Adam sol alt köşede. Siyah olsa bir şeyler göreceğim. Ama ışık sızması olan yer parladığı için göremiyordum. Bakış acini değiştirince düzeliyor ama onla kim uğraşacak 🤪

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Ben alt sag ve özellikle sol altın sizi çok rahatsız edeceğini düşünüyorum. Oyunlarda bir deneyin işterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rdr oynuyorum gecenin karanlığı. Adam sol alt köşede. Siyah olsa bir şeyler göreceğim. Ama ışık sızması olan yer parladığı için göremiyordum. Bakış acini değiştirince düzeliyor ama onla kim uğraşacak 🤪
O neymiş öyle ya :D

Zadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Atakan
Viewsonic VX2708-J monitörü bu nedenden dolayı iade ettim IPS benlik değilmiş dedim.

Biraz da kişisel deneyime bağlı, özellikle köşelere odaklanmayınca göze batmıyorsa ve monitörün geri kalanı kaliteliyse kullanılabilir. Monitörün arkasına gece lambası tarzı ufak bir ışık koyarak veya arkaya şerit şeklinde LED ışıklandırma yaparak ips glow azaldığını iddia edenler var. :D

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
ips lerin hepsinde ışık sızması normalleştirildi artık o yüzden normal geldi bana bide fotoğraftada fazla çıkıyor genelde monitörü alan diğerlerinin attığı fotoğraflarda böyleydi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
bu görseli nerden buldunuz hocam
Youtube dan ips , va panel karşılaştırmalarına bakabilirsin hocam ama ips her türlü daha iyidir benim fikrim , aldığım asus va panel monitörü ghostingden kullanamadım aynı modelin ipsini kullanıyorum şu an bir sıkıntı yaşamadım

keNNj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tolgahan Öztürk
iade edip gigabyte g24f-2 alasım var. cidden moralim bozuldu :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,873
Üyeler
166,444
Son üye
Adisoya
Top Bottom