Neler Yeni

İnceleme Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Fantastiktürk, Ürünün kalite kontrolünde sıkıntı olduğundan bahsediyorsun ya bu ileriye dönük daha kolay sorunlar çıkarabileceği anlamına gelir mi ? Yoksa kastettiğimiz şey sadece başlangıçtaki piksel, sızma için mi geçerli? Model arızaya daha müsait diyebilir miyiz?
Gelmez. Başlangıçtakiler için konuşuyorum. Uzun dönem kullanımını ancak monitör çok kişi tarafından alınır, uzun süre kullanılır ve çok geri bildirim bırkaılırsa bilebilirsiniz ya da varsa kronik sorunu oradan bilirsiniz kısa dönemde (Örneğin AOC servisi 24G4X dolu. Herkesinki kısa sürede arıza verdi. Tabii para iadesi/üst modelle değişim aldılar.). Yoksa bilemeyiz.

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yasin V
@Fantastiktürk, ürün elimde ulaştı. Piksel testinde sıkıntı çıkmadı. Işık sızması ve ips glow için karanlık ortamda fotoğraf çekerek mi test ediyoruz? Gözle incelediğimde net bir varsayıma ulaşamıyorum. Onun dışında şuan rahatsız eden bir şey yok gibi. Tavsiye edebileceğin bir şeyler var mı ?
(Geçenlerde aldığım MSI da 1 ölü piksel çıkmıştı. İade ettim. Şansımı bunda denemek istedim.)

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Fantastiktürk, ürün elimde ulaştı. Piksel testinde sıkıntı çıkmadı. Işık sızması ve ips glow için karanlık ortamda fotoğraf çekerek mi test ediyoruz? Gözle incelediğimde net bir varsayıma ulaşamıyorum. Onun dışında şuan rahatsız eden bir şey yok gibi. Tavsiye edebileceğin bir şeyler var mı ?
(Geçenlerde aldığım MSI da 1 ölü piksel çıkmıştı. İade ettim. Şansımı bunda denemek istedim.)
Fotoğraf çekmiyorsunuz gece karanlıkta bakıyorsunuz sızma var mı yok mu.
Örnek fotoğraflar için panel hataları kısmını kontrol edin:

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yasin V
Fotoğraf çekmiyorsunuz gece karanlıkta bakıyorsunuz sızma var mı yok mu.
Örnek fotoğraflar için panel hataları kısmını kontrol edin:
Neredeyse tüm konularını okudum onda sıkıntı yok. Beyaz ve Siyah ekranlarda anormallik gözüme çarpmadı. Sızmayı da test ettikten sonra yapabileceğim başka bir şey kalmıyor de mi ?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neredeyse tüm konularını okudum onda sıkıntı yok. Beyaz ve Siyah ekranlarda anormallik gözüme çarpmadı. Sızmayı da test ettikten sonra yapabileceğim başka bir şey kalmıyor de mi ?
Ölü piksel, sızma ve IPS glow en önemlileri. Onlara baktıysanız sıkıntı yok.
Ek olarak o attığım konudaki diğer panel hatalarına bakabilirsiniz. Özellikle renk sıcaklığı kısmına. Sarımsı, mavimsi, kırmızımsı bir ton olmasın ekranda.

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yasin V
Ölü piksel, sızma ve IPS glow en önemlileri. Onlara baktıysanız sıkıntı yok.
Ek olarak o attığım konudaki diğer panel hatalarına bakabilirsiniz. Özellikle renk sıcaklığı kısmına. Sarımsı, mavimsi, kırmızımsı bir ton olmasın ekranda.
Peki bit derinliği 8 de mi kalsın yoksa kart ayarlarından 10a mi çekiyim ?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,664